Keresés
Close this search box.

A 2021-es év legyen a reményé

Kedves Vendégeink!

A 2020-as év mindannyiunkra váratlan nehézségeket rótt. A vírus elleni védekezés átrendezte az értékrendeket, előtérbe került az egészségmegóvás és ezzel egyidőben a gazdasági helyzet nehezebbé vált. Éppen ezért hálásan köszönjük Önöknek, hogy mindezek ellenére kitartottak mellettünk, látogatták házainkat, a kényszerű zárva tartás alatt pedig figyelik Facebook oldalunkat, látogatják online programjainkat. Több ágazat, köztük a kulturális ágazat is fókuszon kívülre kényszerült. Mi is próbálunk új utakat keresni, hogy továbbra is folytathassuk azt, amire felesküdtünk: kultúrát közvetítünk.

Bízunk benne, hogy a 2021-es év megoldást hoz a világméretű vírusválság számára és könnyebbé teszi mindannyiunk életét. Az Óbudai Kulturális Központ, a Békásmegyeri Közösségi Ház, a Csillaghegyi Közösségi Ház és a 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ minden dolgozója nagyon várja már, hogy újra nyithassuk kapuinkat és végre személyesen is köszönthessük vendégeinket. Azt reméljük, hogy nem felejtenek el minket, és legalább úgy várják a találkozást, mint mi.

Addig pedig kérjük, látogassák Facebook oldalunkat, ahol hírekkel, érdekességekkel, rövid videókkal várjuk Önöket, illetve váltsanak jegyet online előadásainkra. Ha tehetik, és úgy gondolják, a bevezetésre került támogatói jegy vásárlásával biztosíthatnak minket támogatásukról.

A magam és kollégáim nevében is azt kívánom, hogy legyen 2021 a megoldás éve. Legyen ez az év, amikor sikerül megállítani a vírust, amikor a barátok végre összeölelkezhetnek, az ismerősök kezet rázhatnak, amikor a családok együtt lehetnek az újra megnyílt közösségi terekben pedig végre felcsendülhet a zene, a színházakban megint lesznek nézők, és folytathatjuk a megszokott életünket, természetesen felhasználva az elmúlt év tapasztalatait és a berögzült új szokásait.

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, és az újra nyitásig találkozzunk az online térben!

 

Lőrincz Edina

ügyvezető igazgató

Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Megosztás

Facebook
Email