Keresés
Close this search box.

Egy kicsi móka mindenkinek kell!

Nem lehet olyan szépkorú senki, hogy ne esne jól neki egy szívből jövő nevetés. Mert a nevetés olyan boldogságbonbon, amire mindenkinek szüksége van. Jól tudja ezt Ivancsics Ilona és Ábrahám Edit is, a két színművésznő, akiket mindenki ismer a két emblematikus sorozatból. A Szomszédok Vágási Jutkája és a Barátok közt Berényi Klaudiája tesz most kísérletet arra, hogy megnevettesse a közönséget sok évtizedes barátságuk és népszerű sorozatszerepeik vidám történeteivel, régi sztorikkal, dalokkal. A zenés és kacagtató időutazás a Békásmegyeri Közösségi Ház Nosztalgia bérletének utolsó előadása, melyre különálló jegyet is lehet venni 3000 Ft-ért, az előadás előtt két órával, a helyszínen. Az örökifjú dívák december 11-én, hétfőn, 15.00 órai kezdéssel várják Barátok és szomszédok előadásukkal azokat, akik szívesen nevetnének velük egy órácskát.

Aki lemaradt a 2023 évi őszi bérletes előadásokról, ne bánkódjon, hiszen a Nosztalgia bérlet hagyománya folytatódik Békásmegyeren. 2024-ben újra lesz tavaszi bérlet, melyet már most meg lehet váltani, akár karácsonyi ajándéknak a szülőknek, nagyszülőknek. A bérlet ára: 10500 Ft (3 előadás), az alábbi előadásokat tartalmazza:

Február 19. hétfő 15.00 Összezárva 
Keserédes komédia
Szereplők: Viola: Oszvald Marika, Paula: Fodor Zsóka
Rendező: Kinizsi Ottó

Március 18. hétfő 15.00 Petőfi 200 – Rékasi Károly műsora
Közreműködik: Somlai Valéria zongoraművésznő

Április 15. hétfő 15.00 Játék a kastélyban
A Körúti Színház előadása.
Szereplők: Turai: Szabó Kristóf, Gál: Straub Dezső, Annie: Malik Édua, Ádám: Ráhm Dániel, Almády: Oroszi Tamás, Lakáj: Galambos Zoltán, Titkár: Mak Dominik
Írta: Molnár Ferenc, rendezte: Galambos Zoltán

Mint a műsortervből látható, igazán impozáns nevek szerepelnek a fellépők listájában, Békásmegyeren is elérhető közelségbe kerülnek azok a színházi élmények, melyek kiemelkedve a hétköznapokból egy kis felüdülést hoznak azoknak, akiknek nem tudnak vagy nem akarnak a belvárosba utazni szórakozásért. Kényelmes közelségben elérhető az a kis plusz, ami emlékezetessé teszi a pillanatokat, kirepít a hétköznapi taposómalomból és örömmel tölti el a lelket, korra és nemre való tekintet nélkül.

A Nosztalgia bérlet itt vásárolható meg

Megosztás

Facebook
Email