Keresés
Close this search box.
Loading Events

Részletek:

Időpont:

2024.09.21 14:30
- 19:00

Helyszín:

Békásmegyeri Közösségi Ház

Cím:

1039 Budapest Csobánka tér 5.

Megosztás:

Facebook
szeptember 21. szombat 14:30

Csinnadratta – Utcaszínházi délután

Porondmester: Zugmann Cugi Zoli

Minden program ingyenes.

Rossz idő esetén a programokat a házban tartjuk meg. 

 

14.30 – 18.30 Interaktív, ügyesség játékok, werkli karaoke, lóverseny

14.30 Langaléta Garabonciások gólyalábas vásári komédiái

15.30 Vitéz László interaktív bábjáték-automata 

16.00 Egérparádé – Gulyás László vándormuzsikus

Az egerek megszámlálhatatlan válfaját vonultatja fel a kis porondon zajló, bravúros utcai mutatvány, ahol a templom egerétől a mezei egérig, az előkelő származású fehéregértől a Marsról érkezettig mindenki sorra kerül. 

16.45 Vitéz László interaktív bábjáték-automata

17.15 Az aranyhajú királylány – Majoros Ági Bábszínháza

Egyszemélyes bábelőadás kicsiknek és nagyoknak Az előadásból kiderül, hogy szabadul meg Szironka királykisasszony a keresztelői átoktól és hogyan találja meg párját az életben. Eleinte – az átok miatt – kopaszon éli életét, majd folytonosan növekvő aranyhajával küszködik. Szironka szerelme Timót kalandos útja során sok különös lénnyel találkozik. Timót segítségével megszűnik az átok és a királylány végre normális életet élhet. Ahogy a mese végén lenni szokott a hős elnyeri jutalmát így Szironka és Timót egybekelhetnek.

18.00 Vitéz László interaktív bábjáték-automata

18.30 Vitéz László – Nizsai Dániel vásári bábjátéka. 

Vitéz László az egész világot bejárta Makaótól Kakaóig, és hazatérve csak egyetlen vágya van: aludni egy jót a saját ágyában.

Csakhogy az ágya nincs a helyén, és a háza sincs, sőtmitöbb, időközben az egész erdőt kisajátította a Főminiszter. Mit tehet szegény Vitéz László? Újra kézbe kell vennie a palacsintasütőt, nincs mese… vagyis pont, hogy van! De vajon képes-e egymaga szembeszállni az akarnok építésvezetővel, a félelmetes őrkutyával vagy a varázserejű Főminiszterrel? És mit tesz, amikor saját hasonmásával találja szemben magát? Legyőzheti-e Vitéz László Vitéz Lászlót, és ha nem, hogyan igen? Tartsatok velünk, és mindez kiderül!

A ház további programjai: