Keresés
Close this search box.

Koncert az ÓKK-ban – Alma Együttes

Koncert a gyerekek örömére! Jól ismert dalok, kitűnő hangulat, családias hangulat… Igen, ez mind az Óbudai Kulturális Központ. Egy remek hely, ahol ezúttal a megújult Alma Együttes lép fel a kicsik, és a nagyobbacskák örömére.
A szervezők célja, egy kicsit a fiatalabb korosztály kedvében járni. Valamint még színesebbé, és egy kicsit még örömtelibbé varázsolni ezt az egyébként is színpompás és gyönyörű őszt.

Családi vasárnapok – Alma Együttes koncert

Talán szükségtelen bemutatni az Alma Együttes munkásságát, hiszen ha más nem is, de a Bogyó és Babóca, és a Ma van a szülinapom című slágerek sokunk fülében ott csengnek.
Jó hír a kis rajongóknak, hogy október 14-én, vasárnap 10 órától egy fergeteges koncert látható a megújult Alma Együttes prezentálásában, az ÓKK falai közt.
A zenekar a megszokott, fantasztikus hangulatban, új tagokkal és a jól ismert dalokkal várja a nézőket. Emellett persze rengeteg újdonsággal is készülnek , de természetesen nem maradhatnak el a régi nagy Alma slágerek sem, mint a “Ma van a szülinapom”, a “Mennyi selymes puhaság”, a “Nád a házam teteje” vagy a “Bogyó és Babóca” dalok.

Az Alma, és ami mögötte van

Az Együttes egy gimnáziumi barátságból alakult meg, 1996-ban. Kezdetben felnőtteknek játszottak, majd egy véletlen megkeresés kapcsán kezdtek el gyerekeknek muzsikálni. Egyedi hangzásuknak és kitartásuknak köszönhetően sikert sikerre halmoztak a hosszú évek során. Majd az eddigi 5 fős csapatot 2018 augusztusától az alapító/frontember és zeneszerző, Buda Gábor vezetésével egy új, 4 fős felállás váltotta fel. A zenekar teljesen megújult hangzással, műsorral és sok meglepetéssel azóta is várja a picurokat.

Tehát még egyszer: október 14. vasárnap 10 óra, Alma Együttes koncert az Óbudai Kulturális Központban. Az előadás helyjegyes, a szervezők pedig kétéves kortól várják az apróságokat, sok szeretettel. A jegyek megvásárolhatóak itt; valamint személyes az ÓKK információs pultjában nyitvatartási időben.

 

Megosztás

Facebook
Email