Keresés
Close this search box.

Lepje meg szeretteit felejthetetlen élményekkel!

Ajándékozzon élményt!

Úgy érzi, ellepik a tárgyak? Attól fél, hogy a karácsonyi zokni nem elég izgalmas ajándék, hogy a mikulásos bögre januárban már a szekrény sarkában fog árválkodni? Akkor kedveskedjen szeretteinek egy igazán emlékezetes meglepetéssel: ajándékozzon élményt! Ilyet is lehet? Az élményajándékról sokaknak valami veszélyes és drága jut eszébe: sétarepülés, tandemugrás vagy lebegés egy szélcsatornában. Ám nem minden élményajándék ilyen veszélyes, hiszen rengeteg kulturális élmény is ajándékozható, melyek garantált sikert érhetnek el az ajándékozottoknál.

Az Óbudai Kulturális Központ házainak széles programkínálatában korhatár nélkül mindenki számára találhatunk megfelelő élményajándékot. A nagyinak egy Nyugdíjas bérlet, a picinek Pom Pom vagy Brumi, anyának egy találkozó Schäffer Erzsébettel vagy Peller Mariannal biztosan olyan élmény lesz, amire sokáig fog jó szívvel visszaemlékezni, és nem kerül az emlék a rénszarvasos zoknik sorsára, nem merül gyorsan feledésbe. Ami még nagyszerű az élményajándékban, hogy együtt élvezheti ajándékozó és ajándékozott: egy közös színházi élmény krémes süti a léleknek, felderít és témát ad, sokáig lehet még róla beszélgetni, nevetve idézni az emléket.

Az öröm kétszeres, hiszen boldogságot hoz a fa alatt, átadáskor, és a jegy felhasználásakor is. Ezzel biztosíthatja, hogy a szerette még februárban is jó szívvel gondoljon önre, felidézze az átadás meghitt pillanatait, ezáltal az ajándék garantáltan hosszabban hat, mint egy feledésbe merülő tárgy.

Igyekszünk minden igényt kielégíteni és társak lenni az ünnepekben is. Ahogy a hétköznapokban ott vagyunk tanfolyamainkkal, ingyenesen látogatható kiállításainkkal, úgy a karácsonyi örömökben is szeretnénk részt vállalni azzal, hogy számos ajándékötletet kínálunk új és visszatérő vendégeinknek.

Az ajándékba szánt jegyek megválthatók online, honlapunkon (www.kulturkozpont.hu) vagy házaink információs pultjainál, nyitvatartási időben.

Válogasson kedvére élményajándék ajánlatunkból. Az alábbi programokkal szívesen lennénk jelen a karácsonyfa alatt.

Óbudai Kulturális Központ
Január 20. szombat 18.00 Mondjad, Atikám!
Január 26. péntek 18.00 Irodalmi kávéház Szabó T. Annával
Január 27. szombat 10.00 Pom Pom, avagy Gombóc Artúr a világ körül
Február 17. szombat 18.00 Marc Camoletti: Leszállás Párizsban – Boeing Boeing

Békásmegyeri Közösségi Ház
Február 10. szombat 11.00 Szombati meseszínház – Brumi és a téli álom – Fabula Bábszínház
Február 19. hétfő 15.00 Nosztalgia bérlet – Összezárva (március 18. hétfő 15.00 Petőfi 200 – Rékasi Károly műsora, április 15. hétfő 15.00 Játék a kastélyban)

Csillaghegyi Közösségi Ház
Január 19. péntek 9.15 és 10.30 Dúdolj! Ringass! Táncolj!
Január 20. szombat 16.00 Világforgó – a Veronaki Trió interaktív családi koncertje
Február 23. péntek 18.00 Dragomán György: Adjuk meg a módját!

3K
Február 16. péntek 19.00 ArcMás – Peller Mariann
Február 17. szombat 19.00 Asszony a fronton
Február 23. péntek 18.00 Lelki fröccs – Schäffer Erzsébet: Gombold ki magad!

 

 

 

Megosztás

Facebook
Email