Keresés
Close this search box.

Programok a nyári szünidőre Csillaghegyen

Lassan közeledik a nyári szünidő, ami nem csupán a gyerekek számára jelent a szokásosnál több szabadságot. De talán a felnőttekben is felmerül a kérdés, hogyan tölthetnék hasznosan, tartalmas programokkal a pihenésre szánt időszakot. Fontos, hogy a vakációt, illetve a kikapcsolódás időtartamát is aktív feltöltődéssel, minőségi szórakozással, maradandó élményeket szerezve töltsék kicsik-nagyok egyaránt. Ráadásul a szülők számára is megnyugtatásként szolgál, ha gyermeküket biztonságos, építő közegben tudhatják, az otthoni környezeten kívül is.

Jó hírünk van: senkinek nem kell unatkoznia a nyári hónapokban sem! Hiszen az Óbudai Kulturális Központ egyik tagintézménye, a Csillaghegyi Közösségi Ház idén is sokszínű, izgalmas programokkal: táborokkal és tanfolyamokkal várja a kreatív, szórakoztató és tartalmas kikapcsolódásra vágyókat. Kinek-kinek a saját személyiségéhez, hobbijához igazodva.

Június 17. és július 12. között négy tábori héten át, öt napos turnusonként az Egyboglya napközis tábor és az Egyboglya nyári egyetem várja a 6-14, illetve a 10-14 éves korú gyerekeket kreatív közösségi programokkal, alkotókörökkel.
És ez még csak a kezdet! Június 17-től Július 31-ig további olyan érdekfeszítő lehetőségekkel kecsegtetnek a szervezők, mint például a kosárfonó tanfolyam, divat és stílus tábor, varrótábor, turistás tábor, a ringató napok, vagy a felnőttek számára induló néptánc, illetve intenzív szeniortánc-tanfolyam.
Reméljük, sokan kedvet kapnak valamelyik programlehetőséghez, és a passzív pihenés helyett az aktív kikapcsolódást választják ezen a nyáron.

Részletek a programokról a https://kulturkozpont.hu/haz/csillaghegyi-kozossegi-haz/ oldalon találhatóak.

Megosztás

Facebook
Email