Keresés
Close this search box.

Nyerő december!

Az Óbudai Kulturális Központ és a Piatnik Kft. közös játéka az idei évben sem maradt el. A játék nagy érdeklődés mellett zajlott, nagyon sokan játszottak. A november 20-án tartott sorsoláson 5 szerencsés nyertes kapott értesítést, akik egy-egy Piatnik ajándékot vehettek át.
A szerencsés játékosok örömmel álltak modellt az Óbudai Kulturális Központ előtt, hogy megmutassák örömüket és kifejezzék lojalitásukat az ÓKK felé. Sajnos a boldog mosoly ezúttal mégsem látszik a képen, de ennek oka nem a mosoly hiánya. A vírus elleni védekezés miatt az örömteli mosolyok csak a maszk mögött húzódnak.

Szeretettel gratulálunk nyertesinknek, és köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban, kitöltötte kérdőívünket, mellyel nagyban segítette munkánkat, és ezzel megkísértették a szerencsét is.

Bár házaink zárva tartanak a vírusveszély miatt, azért érdemes követni minket a Facebook oldalunkon, illetve holnapunkon – www.kulturkozpont.hu – mert érdekes meglepetésekkel készülünk. Várjuk Önöket a biztonságos online térben!

Megosztás

Facebook
Email