Keresés
Close this search box.

Színház az ÓKK-ban – Marica grófnő

Színház a vidámság, a muzsika, és a színvonalas szórakozás jegyében, népszerű színészekkel, családias környezetben. Mindez az Óbudai Kulturális Központ teátrumában, ahol a szervezők ez alkalommal az operett műfaj kedvelőinek igyekeznek a kedvezni. A cél: egy kicsit a szép korúak kedvében járni. Valamint még színesebbé, és egy kicsit még örömtelibbé varázsolni ezt az egyébként is színpompás és gyönyörű őszt.

Marica grófnő – Operett 3 felvonásban

Ha A Csárdáskirálynő Kálmán Imre legtöbbet játszott műve, akkor kétségkívül a Marica grófnő a legizgalmasabb és legkedveltebb. Ez nem is csoda, hiszen egy slágerekkel teli, különleges történet elevenedik meg különböző, saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődő szerelmes emberekről!
Október 10-én 10:30-as kezdéssel tűzte műsorára az Óbudai Kulturális Központ a Marica grófnő című klasszikus operett előadást. Ebben a darabban, mint ahogyan az már az operettben lenni szokott, az ártatlan füllentésekből hatalmas kalamajka kerekedik, a szereplők pedig saját csapdájukba, és szerelembe esnek. Közben pedig olyan slágerek szólnak, mint a Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám, melyek a legkülönbözőbb stílusokba kalauzolják a nézőt: az amerikai foxtrottól a shimmyig, a bécsi keringőtől a magyar csárdásig és a cigányzenéig.

Egy előadás a színház, a muzsika és a romantika kedvelőinek. Egy műsor a magyar színjátszás kedvelőinek. Egy különleges délelőtt a felhőtlen kikapcsolódás, a szerelem és a vidámság jegyében, az Óbudai Kulturális Központ teátrumában.

Miért az ÓKK?

Mert ez csupán egyetlen programlehetőség a ház színes kínálatából, amelyből tulajdonképpen minden korosztálynak lehetősége adódik kiválasztani a számára legtetszetősebbet. Hiszen ebben a szezonban is izgalmas és különleges hétköznapi, illetve hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat Óbudán, az Óbudai Kulturális Központban.

Tehát lássuk még egyszer: október 10. szerda, délelőtt 10:30-as kezdéssel Marica grófnő az ÓKK-ban, melyre Nyugdíjas bérletek és jegyek válthatóak itt; valamint a kulturális központ információs pultjában, nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email