Keresés
Close this search box.

Színház Békásmegyeren – Batang felé

Színház a minőségi időtöltés jegyében, kulturált, családias környezetben. Ezt kínálja a a Békásmegyeri Közösségi Ház, ahol a szervezők ezúttal nagy sikerű színházi csemegével készültek. S mindezt az irodalom, és a színház kedvelő kedves nézők megörvendeztetésére. Céljuk: a népszerű hazai szerzőket és színészeket egy kicsit közelebb hozni a nagyérdeműhöz. Valamint egy kicsit még színesebbé varázsolni az ünnepeket megelőző időszakot.

Színházi szombat esték – Christian Gundlach: Batang felé

December 8-án, szombaton 18 órától Christian GundlachBatang felé című tragikomédiáját láthatja a nagyérdemű a Békásmegyeri Közösségi Házban, Ivancsics Ilona és Színtársai tolmácsolásában.
A történet egy lassan elbutuló férfi (Koltai Róbert), és egy őt kényszerűségből ápoló fiatalember (Szirtes Balázs) nagy utazásáról szól. Kapcsolatuk egy izgalmas lélektani játék. A valóság mindkettejüknek börtön, s vajon mit kezdenek egymással?
A két ember végigéli az idegenségből a legmélyebb férfibarátságig vezető út minden fázisát, míg végül együtt indulnak el Batang felé… De hol van Batang? Valahol távol, túl Indián, Indonézián… Legfőképpen a képzeletünkben, ahová mindnyájan elvágyódunk… mert erről szól a darab. Batang felé megyünk, csak az kérdés, hogy ki mikor ér oda és mit visz magával.

Színház a BKH-ban

Az előadás tehát december 8-án, szombaton 18 órai kezdéssel látható a Békásmegyeri Közösségi Ház színpadán. S miért a BKH? Mert a ház olyan előadásokat tűz műsorára, melyek a belvárosban is sikerrel mennek, és nehéz rájuk jegyet szerezni. Így mondhatjuk, hogy „házhoz jön a színház”, nem kell messzire utazni egy-egy előadás kedvéért, és nem utolsósorban kedvezőbb jegyárakkal juthatnak jegyekhez az érdeklődők.

 

Megosztás

Facebook
Email