Keresés
Close this search box.

FELNŐTTEKNEK

Teljes béke a lelkednek konferencia

Előadó: dr. Randall Chovan

Legbelül mindenki vágyik a lelki békességre, de kevesen mondhatják el magukról, hogy napi szinten meg is tapasztalják. Dr. Chovan előadásai segítenek a lelki békességet kereső embereknek megtalálni a megoldást a belső hiányérzetre és vívódásra, és végleg megszabadulni a jövővel kapcsolatos kínzó bizonytalanságtól, gyötrő félelemtől és aggodalomtól.

A konferencia során gyakorlati segítséget szeretnénk nyújtani a megelégedett, kiegyensúlyozott életszemlélet kialakításában és a belső békesség elérésében, hogy a résztvevők bizakodva, félelem nélkül tekinthessenek a jövőbe, valamint kezükbe vehessék a harmonikus emberi kapcsolatok és a körülményektől nem függő boldogság kulcsát.

5. nap,május 17. 18.30, 3K-Kaszásdűlői Kulturális Központ: Harmonikus kapcsolatok: Hogyan kezeljük hatékonyan a családi, munkahelyi, kapcsolati konfliktusokat?

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció és bővebb információ a következő linken: https://obudabaptista.hu/lelki-beke-konferencia/

 

Női jóga – Csütörtök 19.30–20.30. A női jóga nem csak fizikai gyakorlás, inkább befelé fordulás, magunkra figyelés, egyfajta áramlás. Ez az óra harmonikus ötvözete az egész testet átmozgató jóga gyakorlatoknak és a relaxációnak, miközben optimalizáljuk a hormonrendszerünk működését. Sok olyan gyakorlatot végzünk, amelyek segítenek felébreszteni és megfiatalítani a női szerveket. Az órákon való részvételhez előképzettség nem szükséges. Információ: Wellbynorayoga Facebook oldal, Szabó-Sziklay Nóra 06-70/671-4771.

Jóga a Vegán Hegylakóval – Kedd 18.00-19.30. Korunk emberét elragadja az anyagi világ örvénye, a fizikai síkon zajló eszetlen küzdelem, olyannyira, hogy gyakran arról is elfelejtkezünk, hogy kik vagyunk valójában, és mi az igazi feladatunk. A jóga segítségével útmutatást kaphatunk ebben a káoszban. Szeretettel várok minden kezdőt, és újrakezdőt, gyakoroljunk együtt. Információ: Karalyos Gábor, veganhegylako@gmail.com.

Preventív gerinctréning – Hétfő 17.30-18.30. Mobilizáljuk a gerincet és az egész testet, helyreállítjuk a törzs rugalmasságát, mozgásminta korrekcióval kijavítjuk a helytelen berögződéseket, amelyek a panaszokat okozzák. A lazító, nyújtó gyakorlatok rendszeres végzésével javítjuk a mozgásminőséget, megtámogatjuk az izomnövekedést és a regenerálódást. Mindez segít megőrizni a gerinc és a test egészségét. Az óra férfiak és nők számára egyaránt ajánlott, folyamatos csatlakozási lehetőséggel. Érdeklődni lehet: Szabó Éva, Gerinctréner, Hatha jóga, Pilates és sportoktató Tel:06-30/611-4522, szabovica@yahoo.com.

Gerincjóga Etka Anyó útmutatása alapján – Szerda 9.30–10.30. Ha szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, leküzdeni a hát- és derékfájást, ha szeretnél jó formában lenni, akkor gyere, és jógázz velem! Minden korosztálynak ajánlott.
Információ: B. Sulák Ágnes, 06-30/974-0320, sulak.agnes@gmail.com
Az első foglalkozás időpontjáról érdeklődni az oktatónál lehet.

Zumba® Fitness – Hétfő 18.45–19.45, szerda 19.00–20.00.  Vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, táncos fitness program. Ez a mozgásprogram a latin táncok alapjaira épít, és könnyen követhető mozdulatokat tartalmaz. Táncos előképzettség és partner nem szükséges a részvételhez. Bármikor csatlakozhatsz! Kapcsolat: Bartal Zsuzsanna instructor, tel.: 06-20/317 2452, Csordás-Novák Marcsi, www.fitnessmarcsival.hu

Argentin tangó – Szerda 18.00–19.00. Argentin tangó leckék kezdőknek és középhaladóknak Josip Bartulovic vezetésével. Információ: 06-20/549 7848.

 

Szolgáltatások:

Fekete–fehér fénymásolás. További információ: 06-1/247-3604.
Kényelmi szolgáltatások – Akadálymentes közlekedés és mosdó. Kávézó és büfé a rendezvények ideje alatt.