Keresés
Close this search box.

Kertmozi a korona idején

Kertmozi a korona idején

Örömmel adjuk hírül azoknak, akik a karanén bezártsága után vágynak egy kis közösségi életre, szabad levegőre, de ugyanakkor biztonságban szeretnék érezni magukat, hogy megnyitjuk a Békási kertmozit, ahol mindezen elvárások mellett szórakozhatnak.
A már hagyományos nyári kertmozink a Békásmegyeri Közösségi Ház kertjében kellemes szórakozást nyújt: nem kell zárt térben ülni ahhoz, hogy moziszenvedélyünknek hódoljunk. Csekély 500 forintos jegyár mellett, kellemes környezetben, a csillagos ég alatt várjuk a Csobánka téren a vendéket az alábbi filmekkel:

Június 17. szerda 20.30 Kilenc élet
(szinkronizált francia-kínai vígjáték, 87 perc, 2016)
Tom Brand, a vakmerő milliárdos, munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől és lányától. Közeleg lánya 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát.

Június 24. szerda 20.30 100 dolog
(szinkronizált német vígjáték, 111 perc, 2018)
Toni szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. Paul imádja a kütyüit és az edzőcipőit. Egy napon azonban anyaszült meztelenül, üres és fűtetlen lakásban ébrednek, és nincs semmijük.

Július 1. szerda 20.30 Lopott szavak
(szinkronizált amerikai romantikus dráma, 110 perc, 2012)
Rory Jansen élete első kötetének kiadása rendkívüli esemény: friss hangjával és időtlennek tetsző bölcsességével Rory hamar az irodalmi élet egyik sztárjává válik. De kinek is a szavai ezek? És pontosan ki is írta a hírnevet hozó történetet?

Július 8. szerda 20.30 Danny Collins
(szinkronizált amerikai vígjáték, 106 perc, 2015)
Danny Collins, az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan, pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony, és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. Egy napon úgy dönt, mostantól azt teszi, amit a szíve diktál.

Amennyiben a csillagos ég felhősre váltana, vagyis az időrájás nem tenné lehetővé a kerti szórakozást, úgy a vetítés esőnapja mindig az eredeti vetítés másnapja, csütörtök. 30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül.

Kérjük, programjainkról tájékozódjon Facebook oldalunkon és honlapunkon: www.kulturkozpont.hu

Megosztás

Facebook
Email