Keresés
Close this search box.

5 kérdés a kulisszák mögött – Fesztbaum Béla

Kedves Közönségünk!
Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat. 

Aki válaszol: Fesztbaum Béla színész

Van-e valamilyen kötődése Óbudához?
Szakmai életem egyik legfontosabb előadása Óbudán jött létre, az Óbudai Társaskörben, ez a Dalok a Kispipából című Seress Rezső est. Ennek az estnek az egyszemélyes, egy zongorás változatával most ismét Óbudán léphetek fel a 3K-ban.
Nagyon várom a találkozást az óbudai közönséggel!

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Mindig érdekelt a történelem, sokáig foglalkoztatott a gondolat, hogy régész legyek,de a sors végül a színház, a zene, az előadóművészet felé terelt. Viszont a színháztörténet is sok izgalmas felfedezni valót kínált és kínál ma is. Néhány évvel ezelőtt egy doktori disszertációt szenteltem Ditrói Mórnak, a Vígszínház első igazgatójának. Ez könyv alakban is megjelent.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?

Megtartani a törékeny egyensúlyt a szakmai és a családi életem között. De sokat foglalkozom A GRUND – vígszínházi fiúzenekar jövőjével,és készül a fejemben 2-3 új, egyszemélyes színházi produkció is.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Apává válni, ez volt a legszebb és legérdekesebb kaland, ami folyamatosan sok kihívást és örömet rejteget.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készíteni?
Például egy jó tejfölös csirkepaprikás vagy akár egy gazdag zöldségleves. Szívesen főzök, az egyszerű, magyaros konyhát nagyon kedvelem. Sokszor fedezek fel új recepteket, amiket aztán igyekszem kiegészíteni a régi, otthoni ízekkel.

3K
Szeressük egymást, gyerekek!
Október 27. 19.00

 

 

Megosztás

Facebook
Email