Keresés
Close this search box.

5 kérdés a kulisszák mögött – Fullajtár Andrea

Kedves Közönségünk!
Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat. 

Aki válaszol:Fullajtár Andrea színésznő

Van-e valamilyen kötődése Óbudához?
Több bemutatóm is volt óbudán ( PL . Gyógyír északi szélre). Mindig szívesen megyek játszani Óbudára, különleges hangulatú városrész.

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Gyerekkoromban az állatok érdekeltek leginkább. Ornitologus és embriológus is szerettem volna lenni. A színház gimnazista koromban fogott meg és azóta is nagy szerelmem.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
Idén leszek ötven éves, így leginkább az foglalkoztat, hogyan tudnám legjobban segíteni a fiatal generációt – legyen szó színházról, vagy életről. És persze, egyfajta összegzés is zajlik bennem erről a fél évszázadról, amit leéltem.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Kipróbáltam Párizsban a szabadesést, emlékszem több, mint egy órán keresztül nevettem utána, akkora dopamin és adrenalin fröccsöt kapott az idegrendszerem.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készít?
Lisztérzékenyként élek születésem óta, minden ételt, ami megtetszik, megpróbálom így elkészíteni. Az egyik nagy kedvenc a fetás-aszalt szilvás pulykasült, a családom is imádja.

Bán Zsófia: EL! Karádyáda
Március 24. 19:00
3k – Kaszásdűlői Kulturális Központ

 

 

 

Megosztás

Facebook
Email