Keresés
Close this search box.

5 kérdés a kulisszák mögött – Köllő Babett

Kedves Közönségünk!

Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő
művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat. 

Aki válaszol: Köllő Babett színésznő

Van-e valamilyen kötődése Óbudához?
Amikor 18 évek koromban Budapestre költöztünk az akkori párommal Bonyhádról, akkor mi Kaszásdűlőn laktunk, a Búza utca 2-ben. Úgyhogy a baráti köröm által abszolút kötődőm Óbudához. Nagyon szeretem azt a részt, sok barátom él ott, sokat próbáltam is ott és most már nekem is van arrafelé ingatlanom.

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Anyukám azt mondta, hogy a 80-as években Bonyhádon, 3 évesen azt mondtam, hogy színésznő leszek. Hogy ez honnan jött, arról fogalmam sincs, mert gondolom sok filmet akkoriban még nem nézhettem. Alig volt tévéadás. Egyszer azt mondtam, ha ez nem jön össze, akkor FBI ügynök leszek és ezt úgy képzeltem el, hogy elmegyek  rendőrtiszti főiskolára és akkor onnan majd biztos lesz lehetőségem FBI ügynöknek lenni.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
Nagyon sok minden. Elsőként próbálom fejleszteni magam. Az utóbbi éveben mindenre jutott idő, csak saját magamra nem, ezért most megpróbálok sokkal tudatosabban élni, a családomra és magamra is többet koncentrálni. Egy önfejlesztő utat kezdtem járni. Hosszú lesz az út, mert maximálisan kizsákmányoltam a testem és a lelkem, szóval most én jövök.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Az egyik legnagyobb kalandom a barátaimhoz fűz, amikor egy kis buszocskával elmentünk egy horvátországi turnéra. Aludtunk három-négy órákat, közben fellépés fellépést követett. Szerintem a barátaiddal megindulni a nagyvilágba egy hatalmas élmény. Én vezettem a legtöbbet, állandóan dugóba kerültünk, ilyenkor valaki mindig kiszállt a mi kocsinkból és szórakoztatta a többeket.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készíteni?
Igazából mindent el tudok készíteni, mert én állandóan főzök, ráadásul mindig rengetegen vagyunk, 15-20-an üljük körül az asztalt. A császármorzsát az nagyon szeretem és azt hiszem, hogy a sült kacsám az páratlan.

Leszállás Párizsban – Boeing Boeing
Február 17. 18:00
Óbudai Kulturális Központ
Minden jegy elkelt.

 

Megosztás

Facebook
Email