Keresés
Close this search box.

5 kérdés a kulisszák mögött – Pál Tamás

Kedves Közönségünk!
Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat.

Aki válaszol: Pál Tamás színművész

Van-e valamilyen kötődése Óbudához?
Mindig is „pesti gyerek” voltam, és gyerekkoromban Budára a család módosabb feléhez jártunk át vendégségbe. Édesapám unokatestvére a Pók utca melletti lakótelepen lakott, oda Újpestről mindig a vasúti hídon sétáltunk át. Kicsit olyan volt, mintha egy másik világba érkeztünk volna meg.

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Buszsofőr. Folyton ezt játszottam gyerekként. Rajzoltam műszerfalakat magamnak, örökké a sofőrt elzáró ajtó ablakára tapadtam és bámultam befelé. Lenyűgözött az a rengeteg gomb.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
A megújulás lehetősége és iránya.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Egy alig egyhetes európai autós kirándulás, ahol semmilyen szállás nem volt előre lefoglalva. Életem legjobb helyein szálltam meg, amikre útközben találtam rá.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készíteni?
Elég sokféle ételt el tudok készíteni, számomra örömöt szerez a főzés. Mondjuk a zöldborsókrémleves grillezett garnélarákkal az egyik kedvencem.

Hogyan nevezzelek?
Március 23. 19:00
Óbudai Kulturális Központ

Megosztás

Facebook
Email