Adatkezelési tájékoztató / GDPR

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

Részletes cookie (süti) lista

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

PHPSESSID
PHP belső használatára. Session azonosító, csak a böngésző bezárásáig él.

gtc_lang
Az oldal megjelenési nyelve. Az oldalon ez jelenleg mindig HU értékű. Az adminisztrációs rendszer használja. 1 hónapos lejáratú.

gtc_gdpr
GDPR elfogadási állapot, 3 hónapos lejárat.

GTC_ENTITY_user
Regisztrált felhasználóknak: ha be vagy jelentkezve hosszú távra, akkor ez egy egyedi azonosítót tartalmaz, amivel a felhasználó minden böngészőmegnyitáskor (vagy session lejáratkor) visszajelentkeztethető.

5 kérdés a kulisszák mögött – Schäffer Erzsébet

Kedves Közönségünk!

Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat. 

Aki válaszol: Schäffer Erzsébet író, újságíró

Van-e valamilyen kötődése Óbudához?
Ötven éve itt lakunk. Előbb lakótelepen, majd negyven éve Csillaghegyen.

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
A Dunában halacska. Kiskamaszként indián.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
A négyhónapos unokánk, sorban a nyolcadik.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Négy is volt. A gyerekeink születése.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készíteni?
Bármit el tudok készíteni. Kedvencem: bajai halászlé, fokhagymás hús lengyel gomba, finn pirog, vadas nyúl, zempléni káposzta, fokhagymaleves, kacsasült, almás káposzta, túrós lepény… mondjam még?

3K
LELKI FRÖCCS: Schäffer Erzsébet: Gombold ki magad!
Február 23. 18.00