Keresés
Close this search box.

Ponyvaregény – Zenél a mozi

Ugyan ki ne ismerné Quentin Tarantino Oscar-díjjal és Arany Pálmával is elismert kultfilmjét a Ponyvaregényt, amely szinte már a megjelenése hónapjában kultstátuszba került, és rendezőjét rövid úton Hollywood élvonalába repítette?
Az IMDb nemzetközi filmadatbázis örökranglistájának előkelő 7. helyét elfoglaló filmet, a kritikusok közül sokan a 90-es évek legjobb mozijának és a független film mérföldkövének tartják. Ráadásul számos díja mellett a mai napig tartó popkulturális hatása miatt 2013-ban az amerikai filmörökség részévé is nyilvánították.

Ez előtt a briliáns alkotás előtt tiszteleg a Csillaghegyi Közösségi Ház színpadán április 7-én 18 órától a magával ragadó The Tarantino Connection zenekar. A csapat repertoárjába a Tarantino mozik legismertebb filmzenéi tartoznak. A műsorban a fiúk bravúrosan cikáznak a könnyűzenei irányzatok között. A szólisták igazi virtuózok, és teljesen természetesnek tartják a latin, a soul, a funky, a blues és a rock műfajok egymás utáni váltakozását. Ettől is lesz ez a produkció egy friss, élénk, lendületes, magával ragadó, nagy vibrálás.

Hát kell ennél hatásosabb alapozás a 20 órától kezdődő Ponyvaregény filmre? Ugye nem.
Mit is mondhatnék még? Rajongóknak kötelező program. De tekintse meg bátran, aki még nem látta, vagy aki egyszerűen csak újranézné.
A jegyek ára: 800 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 500 Ft.

A belépőjegyek megvásárolhatóak ide kattintva.

Megosztás

Facebook
Email