Keresés
Close this search box.

Po, a Panda – Kakaómozi

Po, a panda, lúd nevelőapja éttermében dolgozik, de a kungfu megszállottjaként titokban nagyratörő álmokat dédelget arról, hogy egyszer verhetetlen harcos válik majd belőle. Ennek csupán két akadálya van: Po súlya és ügyetlensége. Azonban váratlanul pont őrá esik a választás, hogy beteljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal – gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúra éhes és álnok hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével – és testsúlyával – a feladat megoldásán fáradozik, míg végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

Április 15-én 10 órától tekinthetik meg az érdeklődők a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán a Po, a Panda című magyarul beszélő, amerikai animációs filmet.
Emellett a vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, mint minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, gyurmázás, festés, animálás – várja a gyerekeket. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Kakaójegy: Gyermekeknek (14 éves kor alatt) ingyenes. Felnőtteknek: 500 Ft. Diák és nyugdíjas jegyek: 300 Ft-ért válthatóak meg személyesen vagy elektronikus úton, itt.

Megosztás

Facebook
Email