Keresés
Close this search box.

Madagaszkár – Kakaómozi

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket az állatkert kényelmes fogságában töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jóval sem elégedett. Hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány, magukat akcióhősnek képzelő pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak Marty hűlt helyénél és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák őt, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. A barátok egy sor fél félreértés, és kalandos véletlen folytán végül Madagaszkár szigetén kötnek ki, ahol a New York-i aszfaltbetyároknak kénytelen kelletlen rá kell jönniük, miképp maradhatnak életben az anyatermészetben.

Április 22-én 10 órától tekinthetik meg az érdeklődők a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán a négy jóbarát, az akcióhős pingvinek és a bohókás makik humoros és fordulatokban gazdag történetét, a Madagaszkár című magyarul beszélő amerikai animációs filmben.
Emellett a vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, mint minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, gyurmázás, festés, animálás – várja a gyerekeket. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Kakaójegy: Gyermekeknek (14 éves kor alatt) ingyenes.
Felnőtteknek: 500 Ft.
Diák és nyugdíjas jegyek: 300 Ft-ért válthatóak meg: itt.

Megosztás

Facebook
Email