Keresés
Close this search box.

A 3K kedvencei

A Kaszásadűlői Kulturális Központ egész évben várja vendégeit széles programkínálatával. Számos igényes színházi produkció vendégeskedik a profi technikával rendelkező színpadon. A népszerű művészek szívesen járnak ebbe a különösen otthonos hangulatú, lelkes dolgozói gárdával működő ékszerdobozba. Szuper együttállás, hogy a közönség kedvenceinek szintúgy kedvence a ház, örömmel jönnek ide fellépni, boldogan térnek vissza újabb és újabb alkalommal és így a kaszásdűlői közönségnek van lehetősége igazi nagy nevekkel találkozni.

Barabás Évi
televíziós szerkesztő, műsorvezető

Szeretek itt fellépni, mert itt otthon érzem magam. Szeretem a figyelmes, kedves, szolgálatkész házigazdákat, a gondolatolvasó büfés meglepetéseit. Szeretet és családias hangulat fogad, inspiráló, szép, évszakhoz, ünnepekhez, alkalmakhoz illő környezetben. Szeretem, hogy gyerek- és kutyabarát, hogy van lelki nass, és üzenet a falon, hogy a finom, ötletes dekoráció és a sok zöld növény között igazi kávéházi KULTÚR-OTTHON jön létre. A színházterem egyedi hangulata, a harmonikus színekkel, zongorával, nagy leomló függönyökkel minden jó programot még jobbá tesz. A ház külső falainak adventi mesés megvilágítása szenzációs. A nyárkezdő, szüretkezdő szabadtéri színházak, koncertek a tízemeletes házak között új kulturális, közösségi korszakot jeleznek. Nagyon meg kell becsülni, amikor a kultúra- és közösségszervezők gondolatai, álmai ilyen formában megtestesülhetnek valahol Európában, Budapesten, Óbudán… Nekem már csak macskakő és napernyő hiányzik a térről.

Bársony Bálint
Artisjus- és Fonogram-díjas zenész, zeneszerző, szaxofonművész

A 3K számomra olyan, mintha haza mennék. A központ vezetője igazi nagy álmodótársam, akivel mertünk nagyot álmodni, s ma már minden hónap első szombatján telt házzal fut a Hangszersimogató foglalkozásunk mint állandó budapesti klub. Látszik az ott dolgozókon, hogy szívből teszik a dolgukat, és nagyon szeretik, amit csinálnak. Ezt érzik a vendégek is, így nagy szeretettel érkeznek az eseményekre. Mindig csodálattal figyelem, amikor valaki nem fél megvalósítani az álmait, és talál hozzá játszótársakat. A felújított épület egy fizikális dolog, mely megfelelő támogatással és szakemberekkel létrehozható, de az a szeretetteljes tevékenység melyet a csapat a hét minden napján tesz, számomra igazi példaértékű tevékenység.

Megosztás

Facebook
Email