Keresés
Close this search box.

A Kiskalász Zenekar interaktív mókára hívja rajongóit.

A Kiskalász Zenekar interaktív mókára hívja rajongóit.

A zenekar kizárólag saját maga által megzenésített verseket játszik és egyedi hangzásvilágával hamar a családok kedvence lett. Eddig megjelent 5 lemezükből 3 lemezen Bartos Erika dalba öntött versei hallhatók. A rajongásig imádott Bogyó és Babóca és az Anna, Peti és Gergő könyvsorozatok írójának versei nem kevésbé kedvesek és szerethetők, mint a fenti sorozatok. A zenekar másik két lemezén saját dalok szerepelnek.

Aki ismeri a Kiskalász repertoárját, nem fog csalódni, hiszen az elmúlt év nagy kedvenceit gyűjtötték csokorba a születésnapi koncerthez a zenészek. Aki még nem hallotta ezeket a dalokat, most jó alkalom nyílik rá, hogy megismerje és megszeresse a teljes repertoárt. A lemezek száma is mutatja, hogy rendkívül aktív csapatról van szó, minden koncerten szeretik felszántani a színpadot. Persze nem szó szerint kell érteni, hanem úgy, hogy lendületes bulira számíthat, aki eljön a szülinapra. A program 60 perce alatt sok kedves dal csendül fel, és szükség lesz a táncos cipellőkre is, úgyhogy azok ne maradjanak otthon. A zenekar azt kéri, hogy senki ne fogja vissza magát, és a szüleit se! Mindenkit vár a mulatság!

A bulimeghívó február 16-án 10 órára a szól az Óbudai Kulturális Központba. A vendégvárók a zenekar tagjai: Varga Bori – ének, szaxofonok, furulyák; Sántha Gábor – ének, akusztikus gitár; Boros Attila – akusztikus basszusgitár; Mogyoró Kornél – ütőhangszerek, csörgők-zörgők

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól. Jegyek válthatók online a www.kulturkozpont.hu oldalon és személyesen az információs pultban.

 

Megosztás

Facebook
Email