Keresés
Close this search box.

Akkor kezdjünk!

Akkor kezdjünk!

Joggal érezhetjük úgy, hogy a nyár indokolatlanul gyorsan elszaladt. Minden évben az az érzésünk, hogy a nyár a legrövidebb évszak, annak ellenére, hogy a leghosszabb ideig várunk rá. Mégsem szomorkodunk, hiszen új, izgalmas lehetőségekkel köszönt ránk az ősz. Az Óbudai Kulturális Központ házai várják vendégeiket, a szeptemberi és októberi programok már fent vannak honlapunkon (www.kulturkozpont.hu) és jegyek is vásárolhatók az előadásokra. Jó hír, hogy a tanfolyamok is teljes számban indulnak újra, és bízunk benne, hogy egy újabb pandémiás hullám nem sodorja a terveinket maga alá.

Jelenleg még nyárzáró táboraink zajlanak, de már szeptember 1-jétől elindulnak a házakban a különféle programok. Részt veszünk a szeptember 4-12 között megrendezésre kerülő Ars Sacra Fesztiválon, kezdődik a Békási mozi esték programsorozat az Ifjúság című alkotással, megkezdik a munkát tanfolyamaink is. Egy nagy, hivatalos évadnyitó ünnepséggel is készülünk a San Marco utcai kertben, ahol koncerttel, táncházzal, kézműves foglalkozással, ugráló várral és a nagy népszerűségnek örvendő kisvonattal várjuk a családokat szeptember 19-én.

Teljes programkínálatunkat megtalálják honlapunkon kívül az őszi műsorfüzetünkben, mely jelenleg megtekinthető online, az alábbi linken.

LETÖLTÉS

Várjuk Önöket a 2021/2022-es szezonban!

Megosztás

Facebook
Email