Keresés
Close this search box.

Ásványbörze

 

Tökéletes hétvégi program a teljes családnak: Óbudai Ásványbörze és bonsai kiállítás az Óbudai Kulturális Központban március 26-án 9.00-17.00-ig! Míg a szülők kikapcsolódnak és megcsodálják a különlegesebbnél különlegesebb ásványokat, a gyerekek a játszóházban alkothatnak, zenés foglalkozáson vehetnek részt, vagy akár aranyat is moshatnak, amely számukra felér egy csodával!

Rendkívül jó programlehetőség a március 26-i Óbudai Ásványbörze és bonsai kiállítás azok számára, akik a közelgő Húsvét alkalmával szeretnék meglepni szeretteiket. A látogatók válogathatnak a legkülönlegesebb ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok és az ezekből készült dísztárgyak, ékszerek között, hogy a legtalálóbb ajándékot vihessék haza a húsvéti nyúl kosarába.

A március 26-i Óbudai Ásványbörzén a közönség nem csak a színes és érdekes ásványokat tekintheti meg, hanem az Óbudai Bonsai Egyesület segítségével megvalósuló bonsai-kiállításunkat is, ahol a szakemberek bemutatókon keresztül megismertetik a látogatókat a különleges, apró fák gondozásával, metszésével és egy igazán rendkívüli gyűjteményt nézhetnek végig.

Az Óbudai Ásványbörzét és bonsai kiállítást bátran ajánljuk azoknak, akik kedvelik a kristályokat, ásványokat, szép ékszereket és elérhető áron szeretnének valamilyen szépséggel hazatérni. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Megosztás

Facebook
Email