Keresés
Close this search box.

Bábszínház az ÓKK- ban – Kinizsi Pál

Bábszínház és más izgalmas hétvégi gyerekprogramok, vidámság és játék. Igen, ez mind-mind az Óbudai Kulturális Központ. Ahol a szervezők jóvoltából ezúttal bábszínház és kézműves játszóház várja a kicsiket és a nagyobbacskákat. Családi Vasárnapok elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül a cél, egy kicsit színesebbé, vidámabbá varázsolni a januárt, minden korosztály számára.

Családi vasárnapok – Kinizsi Pál

Kinizsi Pál a magyar történelem egyik legismertebb hadvezére. Olyan hős, aki kiváló hadvezéri képessége, rendkívüli, legendás ereje és sorozatos győzelmei révén napjainkra mondai alakká vált. Kinizsi hadvezérként élete során egyetlen csatát sem vesztett el, ami az egész világon ritkaságszámba megy.
Történetét január 27-én, vasárnap 10 órától láthatják az érdeklődők a veszprémi Kabóca Bábszínház előadásában, az Óbudai Kulturális Központ San Marco utcai teátrumában.
A jelenlévők szemtanúi lehetnek, miként válik az egyszerű molnárlegény főkapitánnyá, s hogyan lesz a vitéz harcos szíve rabbá egy gyönyörű hölgy pillantásától.
Bábok, maszkok, pompás jelmezek és ódon vízimalom lesz látható a díszes színpadon. A játékot élőzene kíséri, és a gyerekek is bekapcsolódhatnak az izgalmas történetbe. Megihletett a bábszínház? A kézműves játszóházban címerpajzs készítésére is lehetőségük nyílik az alkotni vágyóknak.

Miért az ÓKK?

Tehát még egyszer: január 27-én, vasárnap 10 órától a Kinizsi Pál című bábszínház, ezt követően pedig kézműves játszóház várja a kreatív alkotni vágyókat.
Az előadást 3 éves kortól ajánlják a szervezők.

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft.
Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.
Mindezek már megvásárolhatóak itt.

Megosztás

Facebook
Email