Keresés
Close this search box.

Bábszínház Óbudán – Az égig érő mesefa

Bábszínház és más izgalmas hétvégi gyerekprogramok, vidámság és játék. Igen, ez mind-mind az Óbudai Kulturális Központ. Egy remek hely, ahol a szervezők jóvoltából újra bábszínház és kézműves játszóház várja a kicsiket és a nagyobbakat.
A Családi Vasárnapok elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül, szeretnék egy kicsit még színesebbé varázsolni a tavasz kezdetét és a vasárnapokat, minden korosztály számára.

Családi vasárnapok – Az égig érő mesefa első virága – Medveének

Valamikor réges-régen, amikor a Nap és a Hold még égi kunyhójában lakott, elindult a bocs, hogy megismerje a földi világot. A sztyeppék bokrosában ott sompolygott az ezüstróka, a zúzmarás cirbolyafenyők fölött vijjogott a fehérfejű halászsas, és a jeges folyókban fickándozott a tokhal, a vizek fejedelme. S hogy miként lelt közöttük barátokra a mi kis mackónk? Erről szól a mesénk.

A történetet március 10-én, vasárnap 10 órától láthatják az érdeklődők a Óbudai Kulturális Központ San Marco utcai teátrumában, a
Ciróka Bábszínház előadásában.
Megihletett a bábszínház? A kézműves játszóházban gyöngy mesefa készítésére is lehetőségük nyílik a kreatív alkotni vágyóknak.

Miért az ÓKK?

Tehát még egyszer: március 10-én, vasárnap 10 órától Az égig érő mesefa első virága – Medveének című bábszínház, ezt követően pedig kézműves játszóház várja az ügyes kezű alkotni vágyókat.
Az előadás helyjegyes, megtekintését pedig 2 éves kortól ajánlják a szervezők.

Megosztás

Facebook
Email