Keresés
Close this search box.

Bereczki Zoltán – Közelebb

Bereczki Zoltán nagy népszerűségnek örvend a zenerajongók körében. Musicalszínészként már a Budapesti Operettszínházház közönsége a szívébe zárta, és követte őt a Centrál Színházba is. Szinetár Dórával közös musical estjeiknek mindig teltházas sikerük volt, bárhol is léptek fel az országban. A Sztárban Sztár első évadának győzteseként, majd a második és harmadik széria szakmai zsűritagjaként mindent elsöprő népszerűségre tett szert a sokoldalú színész-énekes.

Különleges, biztos és erős énekhangja mellett színészi játékával és lehengerlő személyiségével nyeri meg magának az embereket a művész. Aki a szakmai sikereken túlnéz, láthatja, hogy Bereczki emberileg is példamutató személyiség. Teljes mellszélességgel áll ki igaz ügyekért, különösen a gyerekek mellett. A koronavírus okozta válságban is jó ügy érdekében használja fel országos népszerűségét, részt vett például a Gyermekekért a koronavírus ellen mozgalomban, illetve a Ma este neked énekelek jótékonysági gálának is aktív részese volt, ahol számos művésszel együtt kívánták felhívni a figyelmet az összefogás fontosságára.

Bereczki Zoltán Csillagtérkép című zenekaros nagykoncertje mellett a Közelebb című akusztikus műsorával lép közönsége elé. Ennek a meghittebb, intimebb koncertnek lehetnek részesei az Óbudai Kulturális Központ vendégei, ahol az énekes kisebb formációjával bensőségesebb hangulatot teremtve ad elő válogatást dalaiból.

Közreműködnek: Balogh László – dob, Bubenyák Zoltán – zongora, Kiss Enikő – vokál

A koncert napja: szeptember 12. 20.00

Műsoridő: 90 perc. Jegyár: 4200 Ft, 3900 Ft, 3700 Ft

Jegyek válthatók honlapunkon – www.kulturkozpont.hu – vagy a koncert előtt az információs pultnál.

Az eredetileg 2020. április 25-ére meghirdetett koncert a járványügyi helyzet miatt elmaradt. A szeptemberi előadás ennek pótlása. Az akkor megvásárolt jegyek erre az előadásra automatikusan érvényesek vagy visszaválthatóak.

Megosztás

Facebook
Email