Keresés
Close this search box.

Eszeveszett esküvő – Békási Mozi Esték

Eric Toledano és Olivier Nakache az Életrevalók című filmjük által váltak világszerte ismertté. Talán kevesen vannak, akik az említett művüket ne látta volna, ne szerette volna meg, hiszen oly bátran és szeretni valóan nyúltak egy igen kényes témához, mint előttük még senki. Az eszeveszett esküvő hasonlóképp mulattató élményt, és színvonalas szórakozást ígér.

Május 2-án 18 órai kezdéssel tűzte műsorára a Békásmegyeri Közösségi Ház ezt a fergeteges francia vígjátékot, egy álomesküvőről, ahol minden rosszul sül el.

Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a  a többszáz vendégnek és persze a maximalista, dúsgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után azonban kártyavárként kezd összedőlni az este. Az eszeveszett esküvő nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket.
S kinek szól a film? Mindenkinek, aki kedveli a francia humort, az üdítő poénokat és a szívmelengető emberi történeteket.

A jegyek ára egységesen 500 Ft, melyek itt vásárolhatóak meg.

Megosztás

Facebook
Email