Keresés
Close this search box.

Évadnyitó zenés nap az ÓKK-ban

Mi dolgozók reméljük, hogy házaink újra tárt kapukkal várhatják kedves vendégeinket, és bízunk benne, hogy kicsit Önök is várják már, hogy eljöhessenek hozzánk. Jó alkalom lesz erre Évadnyitó zenés nap című programunk, ahol elsősorban a kisgyerekes családoknak szeretnénk egy felhőtlenül együtt töltött napot ajándékozni.

A szeptember 20-án 10.00 órakor kezdődő programon 13.00 óráig várja a piciket nagy kedvencük, a kisvonat, mellyel az udvaron lehet nagy utazásokat tenni, az örök kedvenc, az ugrálóvár, mely segít levezetni a karantén okozta felgyűlt feszültséget és a megunhatatlan arcfestés. Természetesen kertünk modern játszótere is várja a gyerekeket.

10.00 órától állandó programunk, a Dúdolj! Ringass! Táncolj! népzenei interaktív koncert babáknak program várja a piciket, ahol zeneterápiás személettel erősíthetik az anya-gyermek kapcsolatot, sok zenével, ölbéli játékokkal. Akik már ismerik a programot, biztosan örömmel jönnek újra a hosszú szünet után egy kis ringatásra.

11.00 órakor Lovász Edina és zenekara várja a közönséget egy interaktív bábelőadással, ahol szintén a zenéé a főszerep. A Laik Eszter verseire hangszerelt dalok különleges utazásra viszik az egész családot.
A program ingyenesen látogatható. Jöjjenek el, vegyék birtokba újra a házat és a kertet, hozzanak életet az üres falak közé! Csendüljön fel újra gyermekzsivaj a hosszú némaság után.
Szeretettel várjuk Önöket évadnyitó napunkra. A programról olvashatnak honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

Megosztás

Facebook
Email