Keresés
Close this search box.

Furcsa pár – Régi idők mozija

Mit tehet az ember, ha elhagyja a felesége és nem maradhat többé a korábbi közös lakásban? Például beköltözhet a legjobb barátjához. Felix (Jack Lemmon) is pontosan ezt teszi. Miután felesége elválik tőle, barátjánál, Oscarnál (Walter Matthau) keres menedéket, amíg talpra áll. Hamarosan kiderül azonban, hogy Oscar nagylelkű ajánlata meggondolatlan döntés volt: Felix rend- és tisztaságmániája, takarításai, hipochondriája és különböző fóbiái rövidesen kiborítják Oscart, aki amúgy az egyik legtrehányabb ember a világon, így akaratlanul is mindig ad okot Felixnek a rendrakásra a lakásában. Oscar előbb tűr, majd kér, végül pedig már gyilkossággal fenyegetőzik, ha Felix még valamit eltörölget…

Jack Lemmon és Walter Matthau felejthetetlen kettősénél aligha találni jobb húzóerőt egy fergeteges vígjátékhoz. Aki pedig hagyja magát a nagy nevettetők által elcsábítani, annak egészen biztosan felejthetetlen élményben lesz része.

Május 25-én 18:30-as kezdéssel kerül bemutatásra a Csillaghegyi Közösségi Ház mozitermében a Furcsa pár című amerikai vígjáték, amely tehát két egyedülálló, és nagyon is különböző férfi kényszerű együttéléséről és az ebből adódó komikus helyzetekről szól, Jack Lemmonnal és Walter Matthauval a főszerepben, tehát garantált a szórakozás, és a rekeszizmok igénybevétele.

Nosztalgiajegy: 500 Ft. Diákoknak és nyugdíjasoknak 300 Ft, melyek megvásárolhatóak itt.

Megosztás

Facebook
Email