Keresés
Close this search box.

Gyerekprogramok a CSKH-ban: Dúdolj! Ringass! Táncolj!

Gyerekprogramok a Csillaghegyi Közösségi Házban, ahol a család a legfontosabb!
Tudvalevő, hogy a közös élmények pótolhatatlan és elengedhetetlen szerepet töltenek egy család életében. Felszabadultan együtt lenni, játszani pedig mind gyermekként, mind pedig szülőként meghatározó élmény. A zenének különösen fontos, és sajátos szerepe lehet a gyermek fejlődésében. Régóta tanulmányozzák, hogy miképp.
Kimutatható összefüggést fedeztek fel a zene és a későbbi tanulási képességek között. A zenének különleges szerepe lehet az agy fejlődésében, sőt hatással lehet a gyermek életének szociális és kommunikációs készségeire is.

A Csillaghegyi Közösségi Ház minden hónapban izgalmas gyerekprogramokkal vár kicsiket és nagyobbakat egyaránt! A Dúdolj! Ringass! Táncolj! elnevezésű programsorozat is havonta több alkalommal jelentkezik. Ezeken a foglalkozásokon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese, tehát minden olyan tevékenység, amiben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen. Ez egy remek dolog, hiszen ha szülő és gyermek közösen hallgat zenét, ha közösen vesznek részt zenés foglalkozásokon, az bizonyítottan pozitív hatással lesz a gyermek érzelmi és szociális készségeire is.

A Dúdolj! Ringass! Táncolj! egy olyan közeg, ahová mindenki hangulatának, igényeinek, lehetőségeinek megfelelően tud kapcsolódni. Ezeken a gyerekprogramokon zenével, mondókákkal, ölbéli játékokkal, tánccal, mozgásos játékokkal, hangszerekkel, hangkeltő eszközökkel mindenki a folyamat részesévé válhat.

Október hónapban 11-én, és 25-én várnak ezekkel a kellemes és hasznos foglalkozásokkal szülőket és gyermekeket egyaránt.

Forrás: https://felelosszulokiskolaja.hu

Megosztás

Facebook
Email