Keresés
Close this search box.

Gyerekprogramok az ÓKK-ban – Csipkerózsika

Gyerekprogramok a könnyed ám tartalmas kikapcsolódás jegyében, családias hangulatban. S mindez az Óbudai Kulturális Központban. Ahol ahol a szervezők ezúttal egy interaktív zenés táncos mesedarabbal kedveskednek kicsiknek és nagyobbaknak. Hogy egy kicsit színesebbé varázsolják ezt a vasárnap délelőttöt is.

Családi Vasárnapok – Csipkerózsika

Február 3-án, vasárnap 10 órától a Csipkerózsika című interaktív zenés táncos mesedarab kerül megrendezésre a VSG Táncszínház előadásában. A helyszín pedig az Óbudai Kulturális Központ San Marco utcai teátruma.
Az ismert történet szerint, amikor megszületik Csipkerózsika, hét tündért hívnak meg nyolc helyett, viszont nem sokkal később megjelenik a nyolcadik tündér, aki elátkozza a hercegnőt. Az átok szerint Csipkerózsika ujját 16 éves korában meg fogja szúrni egy rokka orsója, és a szúrásba bele fog halni. A hetedik tündér, aki nem ajándékozta meg feloldja az átkot, miszerint nem hal meg csak elalszik 100 évre. A jóslat beteljesül, a vár körül sűrű erdő növekszik.
100 év elteltével azonban egy királyfi vetődik a várba, aki szerelmes csókjával ébreszti fel Csipkerózsikát…

A látványos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika és természetesen a daliás herceg is. Különlegesség, hogy egyes jelenetek a nézőtéren, a közönség bevonásával, interaktívan zajlanak.
Az előadást Kautzky Armand narrációja teszi még érthetőbbé, a gonosz jóstündér Huszárik Kata hangján szólal meg, békaként pedig Kovács Róbertet hallhatjuk.

A gyönyörű reneszánsz jelmezek, a varázslatos mese klasszikus színházi élményt ígér, amelyet a szervezők 0–100 éves korig minden nézőnek, de leginkább az óvodás és az alsós korosztálynak ajánlanak.

Miért az ÓKK?

Mert a szervezők folyamatosan azon munkálkodnak, hogy minden korosztály, és sokféle érdeklődési körrel rendelkezők is könnyű szerrel megtalálják a számukra tetszetős programokat. Változatos gyerekprogramok, színházi előadások, koncertek és még rengetegféle izgalmas és tartalmas program várja a nagyérdeműt.
Jelen esetben az ifjúság, akiket szeretettel várnak február 3-án, vasárnap 10 órától ezzel a varázslatos, zenés-táncos, interaktív mesedarabbal.

Megosztás

Facebook
Email