Keresés
Close this search box.

Gyerekprogramok Békáson – Párna mese

Gyerekprogramok a könnyed ám tartalmas kikapcsolódás jegyében, családias hangulatban. S mindez az Békásmegyeri Közösségi Házban. Ahol ahol a szervezők ezúttal a Kerek Perec Társulat babaszínházi előadásával örvendeztetik meg a legkisebbeket.

Párna mese

Január 20-án, vasárnap 10:30-tól a Párna mese című babaszínházi előadás kerül megrendezésre a Békásmegyeri Közösségi Ház színpadán.
Van, aki szerint hiába van este, a játéknak még nem lehet vége. Lenyugodhatott már a nap régen, az ágyban is lehet nagyot játszani. Hiába ül a hold a kéménytetőn, amikor a takaróból remek tavat és folyót lehet varázsolni. A párnák egy pillanat alatt felélednek, fejet, lábat növesztenek, és az éj zubbonyán máris nem a hold, hanem egy jó mese a folt. Állatos mesék a hálószobából, ahol minden életre kel, ami a szereplők kezébe kerül.

S miért a BKH?

Mert a szervezők folyamatosan azon munkálkodnak, hogy minden korosztály, és sokféle érdeklődési körrel rendelkezők is könnyű szerrel megtalálják a számukra tetszetős programokat. Változatos gyerekprogramok, színházi előadások, koncertek és még rengetegféle izgalmas és tartalmas program várja a nagyérdeműt.
Jelen esetben a legkisebbeket,  0-tól 4 éves korig. Akiket szeretettel várnak január 20-án, vasárnap 10:30-tól, ezzel a nekik szóló csodálatos darabbal.
És ez csupán egyetlen programlehetőség a Ház színes kínálatából. Ebben a szezonban is érdekfeszítő, különleges gyerekprogramok és más egyéb hétköznapi és hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat.

Megosztás

Facebook
Email