Keresés
Close this search box.

Gyerekprogramok Óbudán

Gyerekprogramok az Óbudai Kulturális Központ minden Házában! Nálunk május utolsó szombatján minden a gyerekekről szól! Az Óbudai Kulturális Központban, a 3K-Kaszásdűlői Kulturális Központban, a Békásmegyeri Közösségi Házban, a Csillaghegyi Közösségi Házban és a Civil Házban felhőtlen kikapcsolódás vár kicsiket és nagyobbakat gyereknap alkalmából. Színes és szórakoztató programokkal készülünk, kár lenne kihagyni!

Óbudai Kulturális KözpontKalandra fel, kis és nagy kalózok! – gyermeknap az udvaron (rossz idő esetén a házban)

Május 25-én, szombaton gyermeknapi kalózkaland és kézműves foglalkozás kicsiknek és játékos kedvű családoknak az ÓKK-ban.
10 órától a Zabszalma együttes biztosítja a jó hangulatot, magyar költők megzenésített verseivel, érdekes hangszereléssel, változatos stílusokban.
11-től 13 óráig pedig kézműves játszóház, kisvonat, ugrálóvár, gyermeknapi kalózkaland várja a gyerekeket.
A gyerekprogramok részletei itt találhatóak!

Békásmegyeri Közösségi Ház – Örömóra

Május 25-én 10 órától Csoóri Julianna kisgyermeknevelő és a Kerek Zenekar táncháza várja a legkisebbeket. Felcsendülnek azok a dallamok, amiket a bölcsődés gyermekek az Élő népzene a bölcsődében című programsorozatból már jól ismernek. A szülőknek, hozzátartozóknak pedig lehetőségük nyílik belekóstolni a remek hangulatba. A belépés ingyenes!

Csillaghegyi Közösségi Ház – Mesés hétvégék – Szivárványos gyereknap

Mint tudjuk, a mese szórakoztat, nevel, rekreál. A legkisebbek a mese hallgatása, átélése során dolgozzák fel mindennapi problémáikat, látják megvalósulni álmaikat, sajátítják el anyanyelvüket.
Mesés hétvégék programsorozatunk havonta egyszer, szombat délelőtt várja az bölcsödés-óvodás korú gyermekeket, és minden alkalommal más és más témájú mesére, éneklésre és a hozzá kapcsolódó kézműves foglakozásra épül. Ezúttal a mesebeli Kerekerdőbe kalauzolja a kalandos kedvű résztvevőket.
A Mesés hétvégék idei utolsó, gyereknapi „különkiadása” ez!
A gyerekprogramok részletei itt találhatóak!

Május 25-én 10 órától a májusi jeles napokról és a levegő színeiről hallhatunk előadást. Utána lepkék és szélforgó készítésére, májusfa díszítésére nyílik lehetőségük a kreatív jelenlévőknek.

Megosztás

Facebook
Email