Keresés
Close this search box.

Gyerünk a moziba be!

Manapság a streaming csatornák korát éljük, szinte mindenkinek van hozzáférése legalább 3, de inkább 6 szolgáltatóhoz. Ki sem kell mozdulni otthonról, leül a család a kanapéra és a LED tévén megnézi a kiszemelt filmet. Megállítjuk, amikor ki kell szaladni a mosdóba, visszatekerjük, ha valamit nem hallottunk jól, akkor kezdődik, amikor akarjuk. Megvan ennek a maga kényelme, ez nem vitatható. Ugyanakkor a klasszikus mozis varázslatot nem tudja magával hozni a modern technika.

Szüleink idejében az egyik legjobb szórakozás volt a mozi. A randik tökéletes helyszíne, ahol a sötétben lehetett szorongatni egymás kezét, ért csókot lopni, első randin pedig büntetlenül átkarolni a kiszemelt lányt. Az aulában össze lehetett futni ismerősökkel, a friss pattogatott kukorica sós-vajas illata bekúszott az orrunkban és az is vágyott rá, aki amúgy nem különösebben szerette. Idővel a mozik is egyre kényelmesebbek lettek, a kemény fából készült székeket felváltották a párnázott plüss ülések, sőt, már létezik ágymozi is, ahol dupla ágyon heverészve lehet filmet nézni, illetve nyitottak mozit örökmozgó kisgyerekeknek, ahol tágas térben helyezkednek el a székek és fel lehet ugrálni
futni egy kört, ha már nehéz üldögélni.

Melyik a jobb? Ki mit szeret. Van, aki nem enged a hatalmas vászon varázsából, és van, aki az otthon kényelme érdekében lemond a nagy vászonról és a hanghatásokról. Egy biztos: mozizni mindig, mindenhol nagyon jó és üdítő élmény.

Aki nosztalgiázni szeretne, azt a közösségi élményt választja, hogy random összeverődött emberekkel dobban együtt a szíve a vetített film adta ritmusra, annak jó szívvel ajánljuk a Békási mozi esték programot, ahol vissza lehet kicsit repülni az időben és klasszikus moziélményt szerezni, nosztalgikus áron: 1200 Ft-os belépővel.

MÁRCIUS 10. VASÁRNAP 17.00 VÉGZETES HAZUGSÁGOK (magyarul beszélő amerikai film, 107 perc, 2012) (12)
MÁRCIUS 24. VASÁRNAP 17.00 ÍGÉRET FÖLDJE (magyarul beszélő amerikai film, 106 perc, 2012) (12)
ÁPRILIS 7. VASÁRNAP 17.00 VÁGYAK SZERELMESEI (magyarul beszélő amerikai filmvígjáték, 112 perc, 2014) (16)
ÁPRILIS 21. VASÁRNAP 17.00 KOLIBRI KÓD (magyarul beszélő amerikai akciófilm, 100 perc, 2013) (16)

Megosztás

Facebook
Email