Keresés
Close this search box.

Programok a vidámság jegyében – Őszköszöntő

Hétvégi programok kicsiknek és nagyoknak a sokszínűség jegyében, felhőtlen időtöltés családias környezetben… igen, ez mind Óbuda! Pontosabban az Óbudai Kulturális Központ, ahol a szervezők ez alkalommal is érdekfeszítő műsorokkal készülnek, hogy az őszt egy kicsit még színesebbé varázsolják.

Évadnyitó – Őszköszöntő

Beköszöntött az ősz! Az Óbudai Kulturális Központ is megnyitja hát kapuit. Ez alkalomból színes hétvégi programok várják mindazokat, akik szeretnek a szabadban, a családdal együtt aktívan kikapcsolódni.
Az évadkezdés alkalmából elsősorban a családok jelenlétére számítanak. De szeretettel várnak  minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyobbakat erre a parádés Évadnyitó – Őszköszöntő rendezvényre.

Szeptember 23-án 10 órától vidám programok, ugrálóvár, színes óriáscsúszda, régi hangulatú kisvonat és arcfestés várja a gyermekeket.
Mindezek mellett kreatív kézműves játszóházban alkothat együtt az egész család: madárijesztőt, szüreti termésfüzért lehet készíteni, és az agyagozást is bárki kipróbálhatja. Az évszakhoz kapcsolódó népi játékudvarban és az izgalmas ügyességi játékokkal pedig mindenki próbára teheti magát.
11 órától pedig a Csurgó zenekar „Itt van az ősz” című szüreti, interaktív, játékos koncertje fokozza még tovább a hangulatot és a játékot.

Miért az ÓKK?

És ez csupán egyetlen programlehetőség az Óbudai Kulturális Központ színes, őszi kínálatából. Ebben a szezonban is érdekfeszítő, különleges hétköznapi és hétvégi programok várják a feltöltődésre, valamint a kulturált kikapcsolódásra vágyókat.

Tehát még egyszer: szeptember 23. Évadnyitó – Őszköszöntő családi programok az Óbudai Kulturális Központban, 10 órai kezdéssel.
A belépés ingyenes!

Megosztás

Facebook
Email