Keresés
Close this search box.

Hölgyek előnyben – Görög Ibolya előadása a Lelki fröccs sorozatban

A Lelki fröccs című előadás-sorozatnak ismert és népszerű szakemberek a vendégei. Az évek óta nagy sikerrel futó sorozat következő vendége Görög Ibolya protokollszakértő lesz, aki 1987-től 1999-ig a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke volt.

Jelen előadásában azonban nem a politikai, hanem a hétköznapi protokoll lesz a téma. Mert bizony a hétköznapi életünknek is van protokollja, még ha sokan nem is vesznek róla tudomást. Ha megismerünk valakit, azonnal végig pásztázzuk, felmérjük tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását. A rossz hír az, hogy ő is minket. Ha jó benyomást akarunk szerezni, érdemes ismerni a hétköznapi protokoll apró titkait. A téma tehát a viselkedéskultúra, metakommunikáció, öltözködés, mely mindannyiunk életében jelen van, és fontos, hogy tudatosan irányítsuk, milyen képet mutatunk magunkról a külvilágnak.

Görög Ibolya a legjobb tanárunk lehet ebben, hiszen több egyetem címzetes docense, 9 könyvet írt a témában, és az alábbi díjakat nyerte el munkásságával: A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje (1998), A Magyar Újságírók Országos Szövetségének tiszteletbeli újságírója (2015), Közéleti Díj (2019).

A 3K előadásának címe sokat elárul a program tartalmáról: A nő és a hölgy – A siker titka. November 6. péntek 18.00 órakor várják a hölgyeket, akik még magabiztosabbak, sikeresebbek szeretnének lenni az elhangzottak segítségével.
Jegyár 1200 Ft. Jegyeket vásárolhatnak az Óbudai Kulturális Központ honlapján előzetesen – www.kulturkozpont.hu -, vagy személyesen, előadás előtt a 3K információs pultjában. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az előadás-sorozat igen népszerű, érdemes előre jegyet váltani, ha nem akarnak lemaradni az eseményről.

Megosztás

Facebook
Email