Keresés
Close this search box.

Irány a kertmozi!

Irány a kertmozi!

 

Nyáridőben a csillagos ég alatt, egy kedves barát vagy családtag társaságában, esetleg a kedvese kezét szorongatva ki ne szeretne mozizni? Ezt az élményt nyújtja az Békási kertmozi, az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házának évről évre egyre népszerűbb programja. Minden adott egy emlékezetes estéhez: a hangulatos, madárdalos kert, csillagok az égen, a profi vetítővászon és a filmek. Persze nem unásig ismételt filmekről van szó, hanem olyan különlegességekről, amiket ritkán lehet látni. Az öt alkalommal az alábbi filmek kerülnek vászonra.

Június 2. szerda 20.30 Kolibri projekt 

(szinkronizált belga-kanadai thriller, dráma, 111 perc, 2018)

A New York-i unokatestvérek régi álma, hogy száloptikás kábellel kössék össze Kansast és New Jersey-t, hogy az így nyert idővel milliókat keressenek. A megvalósítás azonban nem várt akadályokat tartogat a páros számára.

 

Június 9. szerda 20.30 Logan Lucky – A tuti balhé 

(szinkronizált amerikai vígjáték, 119 perc, 2017)

A Logan-testvérek hihetetlen tervet eszelnek ki, az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

 

Június 16. szerda 20.30 Esküvő a topon

(szinkronizált ausztrál vígjáték, 113 perc, 2019)

Lauren és Ned lagzija előtt alig egy héttel kiderül, hogy Lauren édesanyja nyom nélkül eltűnt. A fiatalok az asszony keresésére indulnak. Kalandos nyomozásuk a távoli, vadregényes északi területre vezeti őket, ahol számos múltbéli titokra is fény derül.

 

Június 23. szerda 20.30 Lassie hazatér

(szinkronizált német családi film, 96 perc, 2020)

A világ talán legismertebb kutyusát semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Izgalmas kalandokkal teli utazás vár rá, amely során egyetlen egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.

 

Június 30. szerda 20.30 Boldog idők – La belle époque

(szinkronizált francia vígjáték, 110 perc, 2019)

Az idősödő francia házaspár fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát és körülményeit, és a méregdrága árat kifizető időutazó addig élvezheti a szolgáltatást amíg a pénztárcája bírja.

 

Mivel az időjárás nem túl kegyes mostanában, a filmek esőnapja a meghirdetett időpont másnapja, azaz csütörtök. A jegyár 600 Ft, melyet a  www.kulturkozpont.hu  oldalon lehet elővételben megvásárolni.

A koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt az előadások látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetségesek. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes. 18 éven aluli nézőink az előadást csak 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg.

Emlékezetes estéket kívánunk a főváros hivatalosan is legcsaládiasabbá kikiáltott kertmozijában, ahol meghitt hangulatban élvezhetik a ritkán látott filmeket.

Megosztás

Facebook
Email