Keresés
Close this search box.

Irodalmi kávéház Béres Ilonával

Egy jó könyv, verseskötet az év minden napján kellemes kikapcsolódást jelent, de különösen így van ez ősszel és télen, amikor már az is egyfajta lelki békével jár, ha az ember befészkeli magát egy kényelmes fotelbe és élvezi, hogy olvasás közben nem csak a teste, de a lelke is felmelegszik, feltöltődik pozitív energiával.

Október 21-én este Béres Ilona lesz a műsor vendége, ami önmagában is főnyeremény és remek indítása az újabb évadnak.

Kora gyermekkora óta rajong a versekért, így ezen az estén különleges élményben lesz részünk, mert nem csak a hangjával varázsol el bennünket, hanem egy önálló estnek is megfelelő versfüzérrel a kedvenceiből. A műsorban, melynek a művésznő a „Holt költők társasága” címet adta, költészeti gyöngyszemeket sorol füzérbe. Lesznek időt állóan aktuális

versek, melyek a természet és a szerelem témakörhöz köthetőek, s persze közéleti témájúak is.

Mivel Béres Ilonát eddigi pályája során is művészi alázat és igényesség jellemezte, most sem tagadja meg önmagát. Mivel nem tart önálló esteket, külön erre az alkalomra rendezte csokorba a kedvenceit, hogy a közönség érezhesse, hogy mindig, minden helyzetben fontos neki, olyannyira, hogy az est végére még meglepetéssel is készül.

S bár ezúttal a gondosan felépített tematika szerint hangzanak el a költemények, sokat elárulnak a művésznőről, s a témakörök váltásánál egy kis beszélgetésre is lesz lehetőségünk.

Sok szeretettel várunk minden régi és új irodalombarátot október 21-én 19.00 órától az Óbudai Kulturális Központban, ahol egy csésze kávé, vagy tea mellett fantasztikus verseket hallhatnak egy fantasztikus művész tolmácsolásában!

Megosztás

Facebook
Email