Keresés
Close this search box.

Jégvarázs

Ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor december 3-án délelőtt a kinti zimankó is segíti majd a Kakaómozi kis nézőit abban, hogy kellőképpen ráhangolódjanak az élményre, ami a Jégvarázs vetítése alatt vár rájuk.

Nincs is jobb ilyenkor, mint a meleg szobában, – ebben az esetben, színházteremben – bekuckózni és átadni magunkat a film izgalmainak.

Egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsat, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal, a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Már csak azért is érdemes felidézni, újranézni a történetet, mert a film készítői már javában dolgoznak a második részen.

A vetítés után pedig kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek, hogy kézzelfogható emléket vihessenek haza. Bábok, gyurma figurák, rajzok készülhetnek kinek-kinek kedve szerint. S ezúttal még egy meglepetés vár a közönségre, hiszen 10 órától működik a játéksarok, ahol karácsonyi társasjátékokkal múlathatják az időt. A szülők pedig kikémlelhetik, mi tetszik legjobban a gyerekeknek és helyben meg is vehetik!

Minden együtt lesz az önfeledt játékhoz, alkotáshoz, mozizáshoz, hát jöjjenek minél többen és élvezzék együtt a gyerekekkel, unokákkal, amit a Kakaómozi kínál!

        Vincze Mara

https://kulturkozpont.hu/esemeny/kakaomozi-gyerekeknek-5/

 

Megosztás

Facebook
Email