Keresés
Close this search box.

Kipróbálhatjuk a harcművészetet is online

Hosszú évek óta működik az Óbudai Kulturális Központban az Óbudai Jutsu Kai Kan Egyesület Pospischil Tamás vezetésével. Az egyesület célja: az ősi japán tradícióknak megfelelő harcművészeti formák oktatása, ezen belül a Zen Nihon Taijutsu Do iskola követése. Minden korosztály részére megfelelő és testreszabott edzésprogrammal támogatják kerületünk egészségmegőrzési, urbanizációs ártalommegelőzési és rekreációs programjait. Egészséges önvédelmi reflexet és felelősségérzetet alakítanak ki. Lehetőséget adnak versenyzésre és harcművész, illetve sportoktatói életpálya kialakítására. Nemcsak a technikai-, küzdelmi- és általános fizikai erőnléti gyakorlatokkal foglalkoznak, hanem az egész harcművészet szerves részét képező filozófiával, a keleti kultúrával, viselkedésmóddal és életfelfogással is.

Pospischil Tamás 7.dan Nihon Ju-Jitsu, 7.dan Hakuda Jutsu Kenpo 7.dan Nihon Tai-Jitsu, 7.dan Karate-do, 5.dan Ryukyu kenpo, 5.danTuite-jutsu, 5.dan Kyusho-jitsu, 5.dan Kiai-jutsu, 3.dan Shiseikan Judo 1.dan Jukokai Ju-Jutsu, Kung-fu Sifu, 1.kyu Aikido (instruktor), sportoktatói diploma, aki a kevés közép-európai egyikeként japán császári harcművészet oktatói diplomával is rendelkezik. Majdnem 40 éve foglalkozik harcművészettel, gyermekek és felnőttek oktatásával. Pályafutása során háromszor nyert Kempo Világkupát, és négyszer győzött a Kempo Európa-kupán, számtalan világbajnokot és magyar bajnokot nevelt már ki.

A keleti életfelfogás megértése, hétköznapjainkba adaptálása segíti egy békésebb, stressz nélküli világ megteremtését. Pospischil Tamás a kulturális központban töltötte el a tanulóéveit, és az egyesület tagjainak 95%-a óbudai.

A kialakult járványügyi helyzet idején Pospischil Tamás online harcművészeti órákon várja a sport szerelmeseit március 19 és április 19 között, 16.00-kor.

Az online edzéseket a mester Facebook oldalán lehet követni:
https://www.facebook.com/pg/Home-DOJO-ZNTJD-106620710974127/events/?ref=notif

Megosztás

Facebook
Email