Keresés
Close this search box.

Kockafeszt

Egy fázós novemberi hétvégén az ember úgy érzi az a legideálisabb, ha bekuckózik egy meleg szobában és végre átadja magát a pihenésnek, ám van ennél jobb ajánlatunk!

Egy játék, mely a kezdetektől lenyűgöz minden korosztályt.

Ugye ismerős a történet, amelyben lelkes apukák igyekeznek meggyőzni párjukat, hogy mennyivel nagyobb a gyerek öröme, ha nem dobozba becsomagolva, hanem megépítve kapja meg karácsonyra, születésnapra a LEGO-t? Szerencsére többnyire sikerül meggyőzni őket, hogy az is remek megoldás, ha a megajándékozás után együtt alkotják meg a házat, vonatot, robotot.

S még ennél is nagyobb öröm, ha november 18-19-én, az egész család ellátogat a Csobánka térre, ahol 10-18 óráig felnőtt és gyerek kedvére építhet a színes kockákból, s csak a fantázia szab határt az alkotóknak.

Idén is a Békásmegyeri Közösségi Ház ad otthont a Kockafesztnek, ahol két napon át vár látni- és építenivaló a közönségre, s emellett még értékes ajándékkal is gazdagodhatnak a nyereményjátékon. Itt lesz a KOCKAFESZT a KLIKK LEGO rajongói klub egyetlen idei budapesti eseménye, s itt állítják ki a legújabb LEGO csodákat is, mint Scooby Doo, Harry Potter, Toy Story terepasztalok. Örök kedvenceinket elevenítik meg, a nagyléptékű Star Wars építmények, s egyben remek ráhangolódásul szolgálnak a rövidesen bemutatásra kerülő nyolcadik részhez, melyet tűkön ülve várnak a fanatikus rajongók.

Itt minden a LEGO-ról szól és mindenütt LEGO-ba ütközünk. Szobrok, tematikus játszószobák, játékok és versenyek sora feledteti velünk a kinti barátságtalan időt. Kedvére „kockulhat” mindenki, egyedül elmélyülve a játékban, vagy akár a családdal közösen építve.

S a legszerencsésebbek a játék után, akár nyerhetnek is egy doboznyi építenivalót, hogy otthon folytathassák az alkotást.

Mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján rengeteg a látogató, a ház befogadóképessége pedig kötött, érdemes időben érkezni, nehogy a létszámstop meghiúsítsa a tervezett programot.

                                                                        Vincze Mara

 

https://kulturkozpont.hu/esemeny/kockafeszt/2017-11-18/

Megosztás

Facebook
Email