Keresés
Close this search box.

Koncert az ÓKK-ban – Szinetár Dóra

Egy koncert a musical kedvelők örömére. Egy koncert mindazok örömére, akik szeretik Szinetár Dóra különlegesen csengő hangját. Jól ismert dalok, kitűnő hangulat, családias hangulat… Igen, ez mind az Óbudai Kulturális Központ. Egy remek hely, ahol ezúttal a színész- énekesnő Újratervezés című albumának lemezbemutató koncertjére invitálnak a szervezők.

Szinetár Dóra – Újratervezés lemezbemutató koncert

Talán szükségtelen bemutatni Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színész- énekesnőt. Ez a sokoldalú művész közel három évtizedes pályafutása alatt a zenés- és prózai színpadok klasszikus főszerepeiben nyújtott felejthetetlen alakítást. De említést érdemelnek még nagysikerű musicalszerepei, melyekben szintén páratlan előadást nyújt.
Az én személyes első élményem a Buli után a takarítás című dala volt, melyet a kilencvenes évek legelején ismerhettem meg Dóra című albumáról.

Most pedig jó hír a rajongóknak, hogy november 10-én, szombaton 20 órától az Óbudai Kulturális Központ falai közt üdvözölhetjük őt, ahol Újratervezés című albumának lemezbemutató koncertjével örvendezteti meg a nagyérdeműt.
Az album 2016. november 18-án került kiadásra, melyen Dóra musical szerepeinek legsikeresebb és legemlékezetesebb pillanatait gyűjtötte össze. Tudvalevő, hogy gyermekkora óta énekel színpadon, így több száz dal közül választotta ki a lemezre kerülő tizennégyet, melyek mindegyikéhez személyesen is  kötődik. A számok szó szerint újratervezve és újrahangszerelve kerültek a korongra: az énekesnő célja az volt, hogy egy a saját érzés- és hangzásvilágát bemutató album kerüljön a közönség birtokába.

De ezek mellett megjelennek Dóra más kedvencei is, hiszen repertoárja rengeteg zenei stílust felölel, a klasszikus musicalektől a sanzonokon át a népszerű fesztiváldalokig, pop- és filmslágerekig.  Ami pedig a műfajokat összehozza, az a színész-énekesnő jól ismert, egyedi előadói stílusa, és az az újragondolt hangzásvilág.  Ez mind a Dórát kísérő, az ország legszínvonalasabb pop- és jazz-zenészeiből álló zenekarnak köszönhető.

Koncert, 30 év ikonikus slágereiből

Tehát még egyszer: november 10. Szombat 20 óra, Szinetár Dóra újratervezés lemezbemutató koncert az Óbudai Kulturális Központban. Ahol minden korosztály megtalálhatja a számára legtetszetősebb szórakozási lehetőséget.

 

 

Megosztás

Facebook
Email