Keresés
Close this search box.

Minden egér szereti a sajtot – Családi vasárnapok

A „Minden egér szereti a sajtot” című történetet William Shakespeare: Rómeó és Júlia című drámájának felidézésével írta meg Urbán Gyula, a kiváló író és rendező. A szerelmi történet a szürke és fehér egerek eredendő gyűlölködésének légkörében játszódik, az ellentéteket pedig egy fehér és egy szürke egér szerelme segít elsimítani. Ráadásul vannak dolgok, amik minden egyes egér közös pontjai: minden egér szereti a sajtot és nagyon félnek a macskáktól.

Április 22-én 10 órától a kecskeméti Ciróka Bábszínház tagjai ezt a remek klasszikust hozzák el az Óbudai Kulturális Központ színpadára.
Aki kíváncsi arra, milyen is egy valódi Rómeó és Júlia történet egérbőrben, és arra, milyen bonyodalmakkal jár az, ha a szürke egérfiú beleszeret a fehér egérlányba, és vajon egymáséi lehetnek-e végül, minek utána a szürkeegerek és a fehéregerek esküdt ellenségei egymásnak, jöjjön csak bátran, és tekintse meg ezt a kedves, fülbemászó muzsikában gazdag színdarabot.
Az előadás helyjegyes, a kicsiket már kétéves kortól várják a szervezők szüleikkel, kísérőikkel együtt sok szeretettel.

A jegyek ára elővételben: 1000 Ft és 1200 Ft, az előadás napján pedig: 1300 Ft és 1500 Ft.
A családi jegyárak, – ami négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz- elővételben személyesen: 4000 Ft és 4800 Ft, aznap a helyszínen: 5200 Ft és 6000 Ft-ért vásárolhatóak meg: itt.

Megosztás

Facebook
Email