Keresés
Close this search box.

Mozi a csillagok alatt

Mozi a csillagok alatt

Örömmel tudatjuk, hogy egész nyáron át folytatódik a Békási kertmozi programsorozat. Az eredetileg meghirdetett júniusi programnapok mellé most júliusi dátumok is felsorakoztak. Ez jó hír azoknak, akik szívesen néznek válogatott filmcsemegéket a forró nyári estéken. A vetítés előtt csillagokat is lehet lesni a Békásmegyeri Közösségi Ház kertjében. Aki már járt nálunk, tudja, miért érdemes újra eljönni, aki pedig sosem volt még, most itt az alkalom, hogy kipróbálja a kertmozi hangulatát.

 

Július 7. szerda 20.30

Amíg a lagzi el nem választ 

(szinkronizált romantikus spanyol vígjáték, 110 perc, 2020)

Carlos és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében először Carlos félrelépett egy másik nővel, Marinával, aki történetesen esküvőszervező. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre új szintre lépnek kapcsolatukban és jöhet a házasság! Fel is keresik hát Marinát és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét!

kép: amig_a_lagzi

 

Július 14. szerda 20.30

Magas ősz férfi társat keres

(szinkronizált francia romantikus vígjáték, 96 perc, 2017)

Pierre özvegy, nyugdíjas férfi, aki már két éve nem hagyta el a házát. Miután egy Alex nevű fiatalembertől megtanulja a számítástechnika alapjait, az interneten megismerkedik egy fiatal nővel, akit elbűvöl romantikusságával. Meg is beszélik az első randevút, csakhogy Pierre Alex fényképét használta a profiljában, ezért meg kell győznie a fiatalembert, hogy menjen el helyette a találkozóra. A szövevényes hazugságok nem várt következményekhez vezetnek.

kép: magas_osz_ferfi

 

Július 21. szerda 20.30

Palm Springs

(szinkronizált amerikai vígjáték, 90 perc, 2020)

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.

A tavalyi év vígjátékszenzációja a Sundance Filmfesztiválon debütált, majd az amerikai bemutatásának pillanatában kultuszfilmmé vált.

kép: palm_springs

 

 

Július 28. szerda 20.30

Judy 

(szinkronizált, angol életrajzi dráma, musical, 118 perc, 2019)

A Judy a legendás amerikai színész-énekesnő, Judy Garland életének utolsó hónapjait dolgozza fel. A negyvenes éveiben járó Judy Garland, az Óz, a csodák csodája Dorothyja, több, tragikusan végződő házasságon jutott túl, és a hatvanas évek végére folyamatosan anyagi és drogproblémákkal küzdött. Annak reményében, hogy elegendő pénzt kereshet két kisebb gyermekének eltartására, elvállal egy londoni varietéturnét. A fellépések azonban nem zajlanak zökkenőmentesen, mert Garland folyamatos harcot folytat saját magával, a közönséggel és a menedzsmenttel egyaránt.

kép: judy

 

Bár végre beköszöntött az igazi forró nyár, azért a filmeknek esőnapja is van, a meghirdetett időpont másnapján, azaz csütörtökön. A jegyár 600 Ft, melyet megválthatnak elővételben: www.kulturkozpont.hu

A koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt az előadások látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetségesek. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes. 18 éven aluli nézőink az előadást csak 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg.

Emlékezetes estéket kívánunk a főváros hivatalosan is legcsaládiasabbá kikiáltott kertmozijában, ahol meghitt hangulatban élvezhetik a ritkán láható filmeket.

 

 

Megosztás

Facebook
Email