Keresés
Close this search box.

Moziműsor a CSKH-ban: Szóljatok a köpcösnek

Moziműsor a Csillaghegyi Közösségi Házban a Nosztalgiavetítés programsorozat keretein belül! A Ház, -beváltván ígéretét- a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatva, ezúttal egy nagysikerű amerikai vígjátékkal kedveskedik filmkedvelő látogatóinak.

Az október 11-én 18:30-tól látható moziműsor, egy a kilencvenes években készült nagysikerű amerikai vígjáték, a Szóljatok a köpcösnek.
A film egészen pontosan 1995-ben debütált az Egyesült Államokban. Főbb szerepekben a teljesség igénye nélkül John Travolta, Danny DeVito, Gene Hackman látható. Azonban nem érdemes elsiklani a mellékszereplők személye mellett sem, hiszen a Maffiózók című sorozatból jólismert James Gandolfini, a Golden Globe-díjas Bette Midler, és a szintén zseniális Harvey Keitel is feltűnik az alkotásban.
Cselekmény: „Chili Palmer (John Travolta) Miami legmenőbb pénzbehajtója. Vagány, nem tűr ellentmondást, laza és senki sem parancsolhat neki. Amikor azonban főnöke életét veszti egy „szerencsétlen balesetben”, Chili új megbízót kap. Azt a Ray Barbonit (Dennis Farina), akivel párszor már kibabrált. Barboni mindenféle módon próbál neki keresztbe tenni, még Los Angelesbe is utánamegy; hősünk ugyanis az Angyalok Városában hatalmas pénzösszeg nyomára bukkan – időközben pedig megismeri Henry Zimm rendezőt (Gene Hackman) és beszáll a filmiparba. A legújabb, készülő Zimm-produkcióban azonban mások is remek beruházási lehetőséget látnak. S ha ez nem lenne elég, ráadásként egy repülőtéri megőrzőben felbukkan félmillió dollárnyi piszkos pénz. Chilinek tehát túl kell járnia mindenki eszén ép bőrrel, és még a rigolyás természetéről híres Martin Weirt (Danny DeVito) is meg kell győznie, hogy játssza el a készülő film főszerepét!”

A Csillaghegyi Közösségi Ház moziműsorával a helybéli lakosok igényeihez igyekszik igazodni, s jegyáraikat alacsonyan tartva, minden korosztály ízléséhez igazodva szeretnék újjáéleszteni a régi csillaghegyi mozi hangulatát.
Aki tehát szeretne egy vidám estét, hatalmas beszólásokkal és remek zenékkel, annak ott a helye október 11-én 18:30-tól a Csillaghegyi Közösségi Házban, a Szóljatok a köpcösnek című film vetítésén.

Megosztás

Facebook
Email