Keresés
Close this search box.

Moziműsor Békásmegyeren – Kincsem

Moziműsor a színvonalas és könnyed kikapcsolódás jegyében, családias környezetben. Igen, ez a Békásmegyeri Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ezúttal a minőségi magyar filmek kedvelőit igyekeznek megörvendeztetni egy hatalmas közönségsikert aratott alkotással.

Kincsem – a filmről

A Békásmegyeri Közösségi Ház mozivásznán ez alkalommal a Kincsem című magyar romantikus moziműsor lesz látható, melyet 2017. március 16-án mutattak be hazánkban. A Herendi Gábor rendezésében, Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével létrejött mű Kincsem, a „csodakanca” életét és korát alapul vevő, ezek által inspirált, de alapvetően kitalált történet.
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?
A Kincsem nem (kifejezetten) a csodalóról szól. Herendi Gábor író-rendező (Valami Amerika) és Hegedűs Bálint forgatókönyvíró (Liza, a rókatündér) fittyet hányva a valóságra, egy teljesen eredeti sztorit találtak ki a minden versenyét megnyerő, legyőzhetetlen csodaló köré.

Október 3-án 18 órától a Kincsem című moziműsor látható a Békásmegyeri Közösségi Ház mozivásznán.
A jegyek ára egységesen 500 Ft; melyek megvásárolhatóak itt, valamint a valamint a BKH információs pultjában, nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email