Keresés
Close this search box.

Moziműsor Békáson – Tiszta szívvel

Moziműsor a színvonalas és könnyed kikapcsolódás jegyében, családias környezetben. Igen, ez a Békásmegyeri Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ezúttal egy rendkívül színvonalas hazai filmsikerrel kedveskednek a minőségi alkotások kedvelőinek.

Tiszta szívvel – a filmről

Február 13-án, szerdán 18 órától a Tiszta szívvel című moziműsor kerül vetítésre a Békásmegyeri Közösségi Ház mozitermében. Kinek ajánljuk ezt a remek magyar akció-vígjátékot? Mindazoknak, akik eleve kedvelik a hazai alkotásokat, az izgalmas jeleneteket és a humort, minden mennyiségben.
Ez a pörgős akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról szól. Közelebbről két mozgássérült fiatalról, akik mély barátságot kötnek egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal, így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi sem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között. Miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait…

Miért a BKH?

Mert ők igazán odafigyelnek a közönség igényeire, s mert náluk minden korosztály megtalálhatja a valóban neki tetsző programot.
Tehát ne feledjék: február 13-án, szerdán 18 órától a Tiszta szívvel című moziműsor lesz látható a Békásmegyeri Közösségi Ház teátrumában. A jegyek már megvásárolhatóak itt, valamint a BKH-ban nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email