Keresés
Close this search box.

Moziműsor a nosztalgia jegyében-Butch Cassidy

Moziműsor a nosztalgia és a színvonalas szórakozás jegyében, családias környezetben. Igen, ez mind a Csillaghegyi Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ezúttal a klasszikus filmeket preferálóknak kedveznek egy örökzöld filmalkotással.

Butch Cassidy és a Sundance kölyök – a filmről

Október 5-én 18:30-tól a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán a Butch Cassidy és a Sundance kölyök című 1969-ben készült amerikai moziműsor lesz látható. A westernfilm két rokonszenves csirkefogóról (Paul Newman és Robert Redford) szól, akik a vadnyugat leghírhedtebb és legrettegettebb rablói. A városi bankok vezetői már rettegnek tőlük, sok bank be is zár miattuk. Ezért a vonatrablás mellett döntenek. Ám a törvény őrei egy nagyszabású vonatrablás után csapatot szerveznek a kézre kerítésükre. Majd miután üldözőik majdnem a halálba kergetik őket, a pénzzel és és a szépséges Ettával (Katharine Ross) Dél-Amerikába szöknek.
Ott aztán majd folytatják, amit északon abbahagytak. Csakhogy a kétes hírnév idővel ott is ugyanazt eredményezi, a kezdeti félelmet felváltja a szervezkedés az ellentámadásra, és a szeretni való rablópáros egyszer csak az egész bolíviai hadsereggel találja szembe magát. A túlerővel szemben ugyan semmi esélye hőseinknek, de ők megmutatják, hogy Butch Cassidy és Sundance kölyök az utolsó leheletéig harcol!

A film Oscar-díjat nyert a legjobb operatőr, a legjobb zene, a legjobb dal és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriákban.
Október 5-én 18:30-tól tehát a Butch Cassidy és a Sundance kölyök című moziműsor lesz látható a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán.

A nosztalgiajegy: 500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 300 Ft; melyek megvásárolhatóak itt, valamint a Csillaghegyi Közösségi Házban nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email