Keresés
Close this search box.

Moziműsor Csillaghegyen – Hihetetlen család

Moziműsor az egész családnak, barátságos, család- és gyerekbarát környezetben. Ez mind a Csillaghegyi Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ez alkalommal leginkább a gyerekeknek kívánnak kedvezni, egy közkedvelt animációs filmmel.

Hihetetlen család – a filmről

A Csillaghegyi Közösségi Ház mozitermében ezúttal A Hihetetlen család című moziműsor kerül vetítésre, melyet 2004-ben mutattak be első ízben. Az Oscar-díjas, egész estés amerikai animációs film, egy szuperhős család hihetetlen kalandjait mutatja be, 3D-s számítógépes technikával elkészítve.
Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégedetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuper-képességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.

A film elnyerte a Legjobb animációs filmnek és a Legjobb hangvágásért járó Oscar-díjat 2005-ben. Jelölték továbbá a Legjobb eredeti forgatókönyv és a Legjobb hang kategóriákban. A Hihetetlen család a második Oscar-díjat nyerő Pixar-mozifilm.

Október 7-én vasárnap 10 órától a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán láthatják tehát kicsik és nagyobbak a Hihetetlen család című moziműsort.
Ezt követően pedig, a vetített rajzfilmhez kapcsolódóan kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.
Kakaójegy: gyermekeknek (14 éves kor alatt) INGYENES!
Felnőtteknek: 500 Ft, diák és nyugdíjas jegyek: 300 Ft; melyek megvásárolhatóak itt, valamint a Csillaghegyi Közösségi Házban nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email