Keresés
Close this search box.

Moziműsor Csillaghegyen – Grease

Moziműsor a nosztalgia jegyében, barátságos hangulatban, családias légkörben. Ez mind a Csillaghegyi Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ez alkalommal a klasszikus filmek kedvelőit kívánják megörvendeztetni, egy legendás alkotással.

Régmúlt idők mozija – Grease

Grease egy 1978-ban bemutatott amerikai moziműsor, Randal Kleiser rendezésében, Olivia Newton-John és John Travolta főszereplésével. Minden idők legsikeresebb filmmusiceljét december 7-én, pénteken 18.30-tól a Csillaghegyi Közösségi Ház mozitermében láthatják a kedves érdeklődők.

A helyszín Los Angeles, az időpont 1958 nyár vége, a tanév kezdete előtt néhány nappal. Az ötvenes évek végének Amerikája a bőrjakók, Elvis-sérók, fecskefarkú limuzinok, lófarkak, pörgő szoknyák, no és a rock and roll korszaka. Amerikában felnőtt az első generáció, mely az élet minden területén jóval nagyobb szabadságot és jólétet élvezett, mint elődei bármikor.
A nyári iskolai szünet alatt találkozott a vagány Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John). Egymásba szerettek, azonban a nyár véget ért és a tervek szerint mindketten külön útra térnek. Szeptembertől Dannyt várja a gimnázium utolsó osztálya, Sandy pedig a szüleivel visszautazna hazájába Ausztráliába.
Azonban mégis úgy alakul, hogy mindketten ugyanabba a gimnáziumba kerülnek, ahol természetesen hamarosan egymásba botlanak. Őszinte meglepetéssel és örömmel fogadják egymást, de Danny gyorsan kapcsol: haverjai előtt muszáj őriznie a nagymenő bandavezér látszatát. Viselkedését Sandy zokon veszi, így kapcsolatuk jövője kétségessé válik.
Azonban minden jó, ha jó a vége. A rengeteg bonyodalom és könny után főszereplőink egymásra találnak…

Tehát még egyszer

December 7. Péntek 18:30. Helyszín, a Csillaghegyi Közösségi Ház moziterme, ahol a Grease című moziműsor kerül levetítésre, a nagy klasszikusok kedvelőinek örömére. A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.
https://kulturkozpont.hu/hazak-fomenuje/jegyvasarlas/

 

 

Megosztás

Facebook
Email